#200 Getting error loading card image

open
nobody
None
5
2016-09-10
2012-07-12
Alain
No

This is new. I'm getting an error message while the system tries to display the card image.

Discussion

  • Alain

    Alain - 2012-07-12
     
  • Alena Laskavaia

    Alena Laskavaia - 2012-07-13

    The card cache is damaged. I think if you press re-load from web (globe looking button in card view) it should re-load image. If it does not help you can go to cache storage and remove image manually, it is in
    <workspace>.metadata.plugins\com.reflexit.magiccards.core\Cards\SCG\EN
    (SCG is the set name)

     
  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous - 2013-01-22

    I'm having the same problem. I can still view cards I had already added to decks before the error occurred (haven't started on my "collection" yet), but I can't view new cards or any cards I added after the error started occurring. Reloading the image from the web causes the same problem. After deleting the images, I get an "image not found" placeholder image (with no error), but reloading gives me the error again.

     
  • Alena Laskavaia

    Alena Laskavaia - 2013-01-24

    What card is that (with set name please)?

     
  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous - 2016-01-12

    I am having the same problem and ive tried to update restart everything cannot get my images back

     
    • Alena Laskavaia

      Alena Laskavaia - 2016-01-13

      1) same question what card?
      2) you cannot just restard you have to delete corrupted images first

       
      • Piruparka

        Piruparka - 2016-09-10

        Hi, I'm having this problem as well. It happens to the German version of "goldnight castigator" ("Goldnacht-Züchtigerin). It's the eldritch Moon set. There is no image loaded but a placeholder with a text in it "image not found". What can I do?

         
        Last edit: Piruparka 2016-09-10
        • Alena Laskavaia

          Alena Laskavaia - 2016-09-10

          Same thing. Delete corrupted image file and restart

           
          • Piruparka

            Piruparka - 2016-09-10

            I tried but it wouldn't work. I'm not sure though where to find that specific card's image. I just deleted all EMN cards.

             
            • Alena Laskavaia

              Alena Laskavaia - 2016-09-10

              In Magic DB view try to select Edit (from right click menu or from Card view edit button),
              And click Reload Image buttom

               
  • Piruparka

    Piruparka - 2016-09-10

    Perfect, that worked. Thank you.

     


Anonymous

Cancel  Add attachments





Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks