#3500 (ok 4.0) Require error after update

3.3.7
fixed
nobody
None
5
2013-06-11
2012-01-08
Carlos Pérez
No

Sometimes, in release 3.4.8 and 3.4.9 after updating the value of a table's field there is a response in error.

The error displayed is:
#0 PMA_sendHeaderLocation(http://www.videohipico.com/Pma.349/sql.php?db=alfredo8_Races&table=RaceProgramDetail&token=6eaea3c9b145c5ecc9fdf9ffb5f3e1a0&sql_query=SELECT+%2A++FROM+%60RaceProgramDetail%60+WHERE+%60Notes%60+LIKE+%27Rod%C3%B3%27&message=MySQL+ha+devuelto+un+conjunto+de+valores+vac%C3%ADo+%28es+decir%3A+cero+columnas%29.+%28+La+consulta+tard%C3%B3+0.1297+seg+%29) called at [/var/www/vhosts/videohipico.com/httpdocs/Pma.349/sql.php:793]
#1 require(/var/www/vhosts/videohipico.com/httpdocs/Pma.349/sql.php) called at [/var/www/vhosts/videohipico.com/httpdocs/Pma.349/tbl_replace.php:456]

Maybe it has something to do with the value updates is using something like á or é or í or ó or ú or ñ etc. with capitals and non-capitals letters, because whenever this has happenend to me I was doind something like that.

Discussion

  • Michal Čihař
    Michal Čihař
    2013-02-07

    • summary: Require error after update --> (ok 4.0) Require error after update
    • status: open --> open-fixed
    • milestone: --> 3.3.7
     
  • Michal Čihař
    Michal Čihař
    2013-02-07

    I believe this issue should be fixed by upcoming 4.0.

     
  • Marc Delisle
    Marc Delisle
    2013-05-03

    • Status: open-fixed --> closed-fixed
     
  • Michal Čihař
    Michal Čihař
    2013-06-11

    • Status: closed-fixed --> fixed