User Activity

  • Posted a comment on ticket #3328 on Maxima -- GPL CAS based on DOE-MACSYMA

    Just copying here what SBCL folks say: Maxima is incorrectly using terminal-io instead of standard-input/output

  • Posted a comment on ticket #3330 on Maxima -- GPL CAS based on DOE-MACSYMA

    The case with pushing evaluation time (needed e.g. when $nolabels=true and command without output) got more inside now: (force-output)) for being bound to the when $showtime condition, since it is there for that.

  • Posted a comment on ticket #3330 on Maxima -- GPL CAS based on DOE-MACSYMA

    Since overall use of mterpri instead of terpri is not safe (when tried that, got error on maxima --help), I'm only using mterpri in situations where it seems to be safe (at least according to my observations and tests). It means more cases with direct use of force-output that is ugly, though would need to push mterpri into a more prevalent state (to be available in all files/situations) otherwise.

  • Committed [dad86a]

    Forcing line-flushing due to issues that got with CCL and CMUCL

  • Posted a comment on ticket #1962 on gnuplot

    I was not able get a new gnuplot to make display on that lost gnuplot_qt process. Since I do not know what exactly to put as the parameter for the "qt widget" part, I was trying several forms. 1) assuming that it wants server name as a network name: set term qt widget "localhost" set term qt widget "127.0.0.1" 2) trying window ID as it is described for the x11 case. there a keyword "window" (and not "widget") is used, that is not allowed here though. still, I tried window IDs that I got from "xwininfo...

  • Posted a comment on ticket #1962 on gnuplot

    If it is expected behavior then that is. Notice that I forgot to mention, bad me, that while I use 5.2 compiled from source, I have 4.6/5.0 installed from Ubuntu 16.04 packages (can not see any relevant patches to this thing though). I have just thought that the gnuplot_qt process only manages plot windows, not doing the command-based interface. And thus when there is no plot window (all being already closed), and when the main gnuplot process has gone too, I would suppose that the left gnuplot_qt...

  • Posted a comment on ticket #1962 on gnuplot

    re first part: I use XFCE desktop environment (and I suppose that a regular setting); and notice that the "xterm -e ..." command has to be put to an xterm (or something alike) to get the issue (that is not just running gnuplot at a pre-opened xterm); re second part: I get all the processes closed when testing it with gnuplot 4.6/5.0 for both qt and wxt flavours, and with gnuplot 5.2 at the wx flavour. The gnuplot 5.2/qt is the only combination that does this issue to me. Notice that I do not use...

  • Posted a comment on ticket #3331 on Maxima -- GPL CAS based on DOE-MACSYMA

    Hi, first of all, broken pipe does not occur at Maxima proper, Maxima is well. It is that when you play more with outer stuff, it may occur; an archetypal case is working with gnuplot. Though the current (5.2) version of gnuplot is quite stable (at least according to my use, comparing to 5.0 version of it), thus it is not occurring within plot2d/plot3d for me now.

View All

Personal Data

Username:
kvutza
Joined:
2004-01-31 18:09:10

Projects

  • Project Logo OATS   Last Updated:

Skills

  • No skills entered.