#189 Garbage text string on GUI

v1.0_(example)
open
nobody
None
5
2015-08-11
2013-12-17
hk298
No

In xfe 1.37 and 1.35 I see the name of the directory displayed in a weird way (see attachment), as if there is a label behind the directory buttons. This half-hidden label displays only the first directory that I open after starting xfe by double clicking a directory in the panel (not in the tree structure). If I change directories, no matter how, it does not change anymore.

I compiled xfe on Linux Mint 16 (15 was the same) with the libfox-dev 1.6.49 from the xfe project page.

1 Attachments

Discussion

  • hk298

    hk298 - 2013-12-19

    That the label doesn't change once it's written isn't quite true. Sometimes, further directory changes will write on top of it. This is basically adding more and more pixels.

     
  • Roland Baudin

    Roland Baudin - 2013-12-20

    I don't see such things on Ubuntu, nor in Debian. So it's probably related to your system.
    Perhaps you should try to recompile your FOX library and then Xfe.
    RB

     
  • Karim

    Karim - 2014-05-24

    I have the problem reported by hk298 with fox 1.6.50 and xfe 1.37. My relatively standard settings are attached. I can reproduce it in both fvwm and flubox.

     
    Last edit: Karim 2014-05-24
  • Roland Baudin

    Roland Baudin - 2015-01-12

    I don't see this bug in my Ubuntu boxes (14.04 and 14.10). Could you try with Xfe 1.40? Perhaps a font issue?

     
    Last edit: Roland Baudin 2015-01-14
  • Karim

    Karim - 2015-03-13

    I can still reproduce it in xfe 1.40. This is particularly easy to reproduce with very long directory names, if that can help.
    Changing font didn't help.

     
  • Roland Baudin

    Roland Baudin - 2015-03-15

    Could you send me your actual .config/xfe directory?
    Can you tell me more about your desktop? Window manager, version, etc.

     
  • Karim

    Karim - 2015-03-17

    Find .config/xfe attached.

    I am running on slackware 14.1. My window manager is fluxbox 1.3.5 (zimek_green style). No desktop. I can also reproduce it on fvwm 2.6.5 so I lean to believe that it is unlikely to be window manager dependent.

     
  • Roland Baudin

    Roland Baudin - 2015-08-11

    I did some tests with fvwm and fluxbox on my Ubuntu 15.04 box and I still can't reproduce the bug.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks