#262 Autoreply.pl

Other
open
5
2002-01-09
2002-01-09
Anonymous
No

Date:
2001-10-08 23:39 Priority:
5
Submitted By:
Nobody/Anonymous (nobody) Assigned To:
Jamie Cameron (jcameron)
Category:
Sendmail Configuration Status:
Open
Summary:
Autoreply.pl
When you set up a auto reply with webmin and some one
sends you a e-mail to the address you have the auto
reply setup on
webmin will send back a auto reply but the message it
sends will not have any thing it the body of the
message.
this only started happening after I went to RH 7.1
linux
what is the fix to that prob
Donald@oseespcs.com

Discussion

  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2002-01-10

    Logged In: YES
    user_id=129364

    I just tried this on a redhat 7.2 system, and it worked
    perfectly for both local and remote email. Do you have any
    special mail settings on the server doing the autoreply?

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    Got the same problem,
    I still use the same distribution (SuSE 7.0) but lately
    autoreply doesn't sent de body of the original message along.

    Later I discovered that I had the autoreply text (containing
    $BODY, $FROM etc) in the /tmp directory, which was
    eventually deleted. Autoreply still worked, but the original
    message isn't sent along anymore.

    Maybe a message could be sent to the postmaster that the
    autoreply file is missing or something in a next version?

    Albert

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks