#45 After install recieve error upon launch

open
nobody
5
2012-08-26
2011-11-05
Anonymous
No

After installation I recieve following error in Childsplay.exe.log and program will not launch.

Admin App doesnt launch either, it tries but just gives me hour glass for afew seconds then nothing happens, and no error log is created.

Childsplay.exe.log

Traceback (most recent call last):
File "Childsplay", line 118, in ?
File "childsplay_sp\SPMainCore.pyc", line 46, in ?

File "childsplay_sp\ocempgui__init__.pyc", line 45, in ?

File "childsplay_sp\ocempgui\widgets__init__.pyc", line 35, in ?

File "childsplay_sp\ocempgui\widgets\base.pyc", line 53, in init

pygame.error: video system not initialized

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    Forgot to mention computer setup.

    XP 32 SP 3 1.6GHz, 500meg RAM

    It is just the laptop I setup for my very little ones to use for learning and such.

     
  • Stas Zytkiewicz

    Stas Zytkiewicz - 2011-11-11

    This can happen on a system where the video card driver isn't properly supporting the video card.
    Other then that I'm afraid I can't help you with that as I never received such a bugreport nor can I reproduce it on various Windows XP systems.

     
  • Nobody/Anonymous

    p70ouk qgjtfkvbrcwz, [url=http://jgdytwhivmdf.com/]jgdytwhivmdf[/url], [link=http://txoazwaqbvff.com/]txoazwaqbvff[/link], http://jgcyopixevko.com/

     


Anonymous

Cancel  Add attachments





Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks