#36 Automatic Backup does not work

open
nobody
None
5
2009-12-23
2009-12-23
Anonymous
No

MozBackup 1.4.10
While normal backup using the GUI seems to work properly, automatic backup does not. Right after starting it, an empty GUI and an error message box pop up, telling me that it could not open the profiles.ini (%AppData%\Mozilla\profiles.ini) , Probably because it's not there (The one for Firefox is in %AppData%\Mozilla\Firefox\ and the one for Thunderbird is in %AppData%\Thunderbird\). The same message comes up regardless which app (Firefox or Thunderbird) I try to backup.

Excerpt of the batch file I try to run:
SET exeMzBck=C:\Programme\MozBackup\MozBackup.exe
SET dirTempBackup=%TEMP%\backup
IF NOT EXIST "%dirTempBackup%" MKDIR "%dirTempBackup%"
%exeMzBck% MozBackup_Firefoxprofile.ini
%exeMzBck% MozBackup_Thunderbirdprofile.ini

MozBackup_Firefoxprofile.ini:
[General]
action=backup
application=Firefox
profile=Default
output=C:\Dokumente und Einstellungen\[...]\Temp\backup\firefox_mozbackup.pcv
password=

Thunderbird-Profile is similar to the firefox one

Despite of what the http://mozbackup.jasnapaka.com/command-line-backup.php says, there's not even an %AppData%\MozBackup-Directory and much less an error log in it. In fact I couldn't find this error.log anywhere.

Discussion

  • Uncle Jez

    Uncle Jez - 2010-01-08

    Easy work around is just copy your profile.ini file to the path specified.
    Worked a treat straight away after many frustrated hours playing with various mods using the old version.

     

Log in to post a comment.