#214 v1.0.2 install consumes all CPU/memory

XMLv1.0.x
open
nobody
5
2007-09-21
2007-09-21
No

Hi,

I'm trying to install 4Suite-XML-1.0.2 using the command : ./setup install

When I do that, my cpu usage climbs to 100% and my memory usage grows quite fast until my system crashes.

I have Python 2.5.1 on ubuntu and I'm sure I don't have other eggs/installs of 4Suite on my computer.

I'm attaching strace output. (strace ./setup.py build 2> strace_ouput.txt).

I also tried v1.0.1 and yesterday's CVS snapshot : same result.

Discussion

  • Christophe DUMEZ

    Logged In: YES
    user_id=849410
    Originator: YES

    I noticed that the problem is linked to python. I tried with python 2.4 and it works. Python2.5 is failing (and this is default on my system). Any idea?

     
  • David Niergarth

    David Niergarth - 2007-09-25

    Logged In: YES
    user_id=44596
    Originator: NO

    I got around the problem by compiling 4Suite on a different box running Feisty, then just moved the binaries over to the problem machines. (The compile with Python 2.5 was failing on two Xenon servers; then I realized it compiled just fine on my Centrino laptop so I copied the binaries over.) Maybe it's a gcc problem with particular cpus? Maybe it a weird combination of libraries problem? Doesn't look like it'll be easy to track down.

     
  • Christophe DUMEZ

    Logged In: YES
    user_id=849410
    Originator: YES

    I have a centrino laptop and it is not compiling.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks