#263 Lock up under WinXP when viewing report

Crash
closed-works-for-me
5
2003-05-11
2003-04-04
Pieter Williams
No

When trying to view output files from a test run,
OpenSTA commander test window locks up with a
request to send a report to microsoft. I can close the
test (not the commander) and get back in to review other
test output files, but a bad file remains a bad file. All I
can do is delete the file and re-run the test to produce a
new file.

Discussion

  • Logged In: YES
    user_id=19748

    More information is required to progress with this problem:
    - OpenSTA version
    - Basic test config, # of VU's, iterations, distributed? etc.
    - If this doesn't happen for every test run, is anything
    special about this test run? Is it a specific Test that
    fails? Try to narrow it down.
    - zipping up the specific problem results directory from the
    repository and attaching it to this report would also be useful.

     
  • Logged In: YES
    user_id=19748

    No further info available and unable to reproduce,
    will be Deleted on next OpenSTA release. May
    create a generic bug report about bad stats being
    generated to hold further info at a later date, there
    is/are undoubtably bugs in this area.

     
    • assigned_to: nobody --> dansut
    • status: open --> pending-works-for-me
     
  • Geoff Hall
    Geoff Hall
    2003-05-11

    • status: pending-works-for-me --> closed-works-for-me
     
  • Geoff Hall
    Geoff Hall
    2003-05-11

    Logged In: YES
    user_id=81187

    Bug closed due to lack of information.