Migrate from GitHub to SourceForge with this tool. Check out all of SourceForge's recent improvements.
Close

#12 start button winxp

v1.4.3
closed-fixed
Rendering (47)
5
2003-01-04
2002-12-27
Anonymous
No

The start button doesn't work when the program is
loaded. It works after the program is exited. This is on
windows xp.

Discussion

  • ~Happy Dude~

    ~Happy Dude~ - 2002-12-27

    Logged In: YES
    user_id=435794

    Hey,

    Thanks for the bug report. I use Win2k, not XP, so it is
    sometimes hard for me to notice XP-specific bugs. I want to
    address this bug, and if you've got the time to try out some
    test versions of ZMatrix on XP, I'd appreciate it. The best way
    to communicate is probably going to be via MSN... Add
    zmatrix_background@hotmail.com to your buddy list, and we
    should be able to chat and transfer over test versions.

    Z.S.

     
  • ~Happy Dude~

    ~Happy Dude~ - 2002-12-27
    • status: open --> open-duplicate
     
  • Brook Grewcock

    Brook Grewcock - 2002-12-29

    Logged In: YES
    user_id=677119

    I have the same problem.
    Installed fine. Worked fine, even after a couple of restarts, but
    this morning I have this problem.

    When ZMatrix is running I can see the first layer on my start
    menu, but anything after that is invisible. It's there and I can
    use it, but it's invisible.

    XP with SP1

     
  • ~Happy Dude~

    ~Happy Dude~ - 2003-01-02
    • labels: 450634 --> Rendering
     
  • ~Happy Dude~

    ~Happy Dude~ - 2003-01-04

    Logged In: YES
    user_id=435794

    This bug has been addressed, and version 1.4.4 should resolve the
    bug.

     
  • ~Happy Dude~

    ~Happy Dude~ - 2003-01-04
    • status: open-duplicate --> closed-fixed
     

Log in to post a comment.