#218 User login/cookie does not get set correctly

v1.5.0+
closed-works-for-me
5
2004-02-28
2004-01-26
No

Uses can login fine until they click on a link t say a
category or a post. On the page load of the clicked
link the user is logged out.

The user can be forced to stay logged in only when they
select the "Always Stay Logged In" option.

This looks like a cookie problem because a yabbse155
cookie only shows up when the "Always Stay Logged In"
option is selected at login time (exception is
Mozilla). In Mozilla a cookies shows up regardless of
the option "Always Stay Logged In" being selected or not.

Can be recreated on:
MS IE 6.028 Windows XP Pro
OS/X Safari 1.1.1
OS/X IE 5.2

Does not happen on:
Mozilla 1.5 Windows XP Pro

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    This is happening even when you select to stay logged in.

    Can someone help?

    cbritten2@excite.com

     
  • David T. Wilson

    David T. Wilson - 2004-01-30

    Logged In: YES
    user_id=960664

    if "Always Stay Logged In" is selected then the user stays
    logged in.

     
  • Unknown W. Brackets

    • status: open --> closed-works-for-me
     
  • Unknown W. Brackets

    Logged In: YES
    user_id=633762

    This is not a bug in YaBB SE. The issue you describe is
    caused by having the server or client's time incorrectly set.

    Further, if it doesn't work at all it is because you are crossing
    domains with frames or redirection.

    -[Unknown]

     

Log in to post a comment.