#63 Login Problem

1 Gold - SP 1.3.1
closed-wont-fix
nobody
None
1
2004-11-04
2003-12-20
Anonymous
No

When I want to log in or register - no matter what I fill
in the "Username" box - it keeps saying: "You should fill
in your username". Every time I fill it in, this is displayed.
It drives me mad, and I can't get into my system!
http://luzac.schoolreference.com/cgistor/yabb/yabb.pl
is my YaBB forum. Can anybody help me with this
problem?

Yours Sincerely,

Bastiaan Nottrot

bnottrot@hotmail.com

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    cant log in either

     
  • Mike Grant

    Mike Grant - 2004-01-23

    Logged In: YES
    user_id=958666

    Seems like a common problem. I have the same with
    web1000.com. Really annoying when it's the one part of your
    site that doesn't work and it's out of your control.

    I even tried downloading the latest version, deleting my
    existing one, and replacing it with the new one..it seemed to
    reflect a successful upgrade but still found myself stuck with
    the same error! I've since reverted back but nothing's
    changed..I really wish I could at least setup the basic stuff
    so people can use it. Admin doesn't work on mine either! Best
    security ever..haha...won't allow anyone in!

    Leads me to believe it's got something to do with some of the
    files kept on the hosting site which we don't have access to.

    http://mikes-domain.web1000.com/cgistor/yabb/yabb.pl
    any ideas, suggestions ? feel free to e-mail me with them
    coastieee@yahoo.com

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    I got the same problem......

     
  • Torsten Mrotz

    Torsten Mrotz - 2004-11-03
    • priority: 5 --> 4
    • status: open --> open-remind
     
  • Torsten Mrotz

    Torsten Mrotz - 2004-11-03

    Logged In: YES
    user_id=289236

    this is a very well known problem with web1000 but i don't
    know if there's a solution (since i dont know what the problem
    is) :P
    You might want to check out our newest version, SP2 (still
    beta). We would really appreciate any feedback if SP2 is
    working for you or not.

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    YaBB doesn't simply work anymore with web1000 as they
    don't allow POST (atleast not in a way YaBB needs it).

    Not much we can do, web1000 has been addressed about the
    problem several times but no reaction what so ever so far.

    Regards,

    Alexik
    YaBBforum.com Support Team

     
  • Torsten Mrotz

    Torsten Mrotz - 2004-11-04
    • priority: 4 --> 1
    • status: open-remind --> closed-wont-fix
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks