#476 ID: 3535410 worked to date

none
closed-works-for-me
5
2014-04-10
2012-08-17
No

Problem again the tv_grab_huro, in this ID 3535410 worked now, and yesterday can't work, i do not know for putting an error, because i will try the cvs install, if that solve the problem, unfortunately not.
The cvs install not work too.

The error:

tv_grab_huro | tv_sort > ~/listings.xml
using config filename /home/user/.xmltv/tv_grab_huro.conf
getting list of channels: ##################################################
getting channel details : ##################################################
getting program listings: ##########
not well-formed (invalid token) at line 60552, column 28, byte 3062509 at /usr/lib/perl5/XML/Parser.pm line 187
at /usr/local/share/perl/5.10.1/XMLTV.pm line 578
at /usr/local/share/perl/5.10.1/XMLTV.pm line 578

Discussion

  • Geoff

    Geoff - 2014-04-10
    • status: open --> closed-works-for-me
    • Group: --> none
     
  • Geoff

    Geoff - 2014-04-10

    This indicates a problem with the source website content. It's very difficult (if not impossible) to do anything with this report without further information. If it occurs again what you could do is to run the grabber and add " --trace 2>trace.log " to the end of the command line (e.g. "tv_grab_huro --trace 2>trace.log"). This will generate a debug log (called "trace.log") which you can then inspect and see if you identify the programme causing the error.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks