Error in running the Simple Workflow example

Help
Anonymous
2004-07-02
2013-04-11
  • Anonymous - 2004-07-02

    I had installed the Xflow 1.2.1 and try to run the example (Simple Workflow), but get the following error when I try to deploy the model. I follow the installation instruction but I'm not familiar with the JBOSS, is there something missing from the installation instruction?

    C:\software\xflow1.2.1\examples\simple>java xflow.tools.DeployModel SimpleWorkflow.xflow
    Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: javax/net/SocketFactory
            at org.jnp.interfaces.NamingContextFactory.getInitialContext(NamingContextFactory.java:41)
            at javax.naming.spi.NamingManager.getInitialContext(Unknown Source)
            at javax.naming.InitialContext.getDefaultInitCtx(Unknown Source)
            at javax.naming.InitialContext.init(Unknown Source)
            at javax.naming.InitialContext.<init>(Unknown Source)
            at xflow.messaging.SynchQueueMessaging.<clinit>(SynchQueueMessaging.java:101)
            at xflow.client.WorkflowManager.sendRequest(WorkflowManager.java:354)
            at xflow.client.WorkflowManager.deployModel(WorkflowManager.java:91)
            at xflow.tools.DeployModel.main(DeployModel.java:87)

     
    • cctc_user

      cctc_user - 2006-04-03

      I am also getting this same error..

      Could u pls share if you were able to resolve it.
      Thanks
      Preeti

       

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks