wxEnumProperty, Blank when clicked

Help
2010-01-13
2013-05-22
  • Steve Hanley

    Steve Hanley - 2010-01-13

    Hi,
    When I click on a wxEnumProperty control it goes blank, if I then click elsewhere the control remains blank until some other control in the property grid is selected. Is this behaviour correct?
    I'm using the latest SVN version of wxWidgets, this happens on Windows XP,  Vista and 7

     
  • Jaakko Salli

    Jaakko Salli - 2010-01-13

    No, this is definitely not normal behavior, and doesn't seem to happen in wxPG 1.4.10 sample. Which SVN branch of wxWidgets are you using? Since you are posting here and not on wxTrac or wx-users, I could assume wx2.8.

    Regards,
      Jaakko

    is this with

     
  • Steve Hanley

    Steve Hanley - 2010-01-13

    I'm using the development SVN branch:
    http://svn.wxwidgets.org/svn/wx/wxWidgets/trunk

    It reports itself as 2.91

    Here is a snapshot of the effect. The "Fit" property has been clicked.

    The whole thing is running in a wxAUI pane if that makes any difference.

     
  • Steve Hanley

    Steve Hanley - 2010-01-13

    that picture doesn't seem to work it's here:
    www.speedplacer.com/download/enumproperty.jpg

     
  • Jaakko Salli

    Jaakko Salli - 2010-01-13

    To clarify, you are using the wxPG integrated in the wx2.9 itself, right?

     
  • Steve Hanley

    Steve Hanley - 2010-01-13

    sorry, yes

     
  • Jaakko Salli

    Jaakko Salli - 2010-01-13

    Thanks for reporting this, should be fixed now in wx2.9 SVN trunk.

    In future, please report wx2.9 PG issues at wxTrac, wx-users, or wx-dev. These SourceForge pages are intended for wxPG 1.4 + wx2.8 issues.

    Thanks,
      Jaakko

     
  • Steve Hanley

    Steve Hanley - 2010-01-13

    Many thanks for this awsomely quick bug response.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks