#4351 Can't access servers in from the webmin cluster servers index

1.670
closed-fixed
nobody
None
8
2014-08-05
2014-01-16
BogdanV
No

Just updated the webmin and now i can't access any of the webmin servers in the cluster (configured to login via webmin with username and password). In the attachment is what i get when i try to access one of the servers in the cluster
This is from miniserv.error:
[16/Jan/2014:16:25:55 +0100] miniserv.pl started
[16/Jan/2014:16:25:55 +0100] Using MD5 module Digest::MD5
[16/Jan/2014:16:25:55 +0100] PAM authentication enabled
[16/Jan/2014:16:26:05 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://**:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:34 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://
*:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:38 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://**:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:38 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://
*
:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:38 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://*****:10000/ instead.

Error: Error: Bad PATH_INFO : /right.cgiBad PATH_INFO : /left.cgi

[16/Jan/2014:16:26:40 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://**:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:40 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://
*:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:40 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://**:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:40 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://
*
:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:40 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://**:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:42 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://
*:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:45 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://**:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:49 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://
*
:10000/ instead.

Use of uninitialized value $squid::squid_version in substitution (s///) at /usr/share/webmin/squid/squid-lib.pl line 20.
Use of uninitialized value $squid::squid_version in numeric ge (>=) at /usr/share/webmin/squid/squid-lib.pl line 295.
Use of uninitialized value $squid::squid_version in numeric ge (>=) at /usr/share/webmin/squid/squid-lib.pl line 302.
Use of uninitialized value $squid::squid_version in numeric ge (>=) at /usr/share/webmin/squid/squid-lib.pl line 307.
Use of uninitialized value $squid::squid_version in numeric ge (>=) at /usr/share/webmin/squid/squid-lib.pl line 312.
Use of uninitialized value $squid::squid_version in numeric ge (>=) at /usr/share/webmin/squid/squid-lib.pl line 316.
[16/Jan/2014:16:26:52 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://**:10000/ instead.

[16/Jan/2014:16:26:59 +0100] [*] Bad Request : This web server is running in SSL mode. Try the URL https://
**:10000/ instead.

Anything i do, inluding refreshing the view for the log i get
Try the URL https://*****:10000/ instead.

1 Attachments

Discussion

  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2014-01-16
    • status: open --> closed-fixed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks