#330 Any

0.92
closed
5
2002-03-28
2002-02-18
Anonymous
No

Don`t see any Virtual Servers !!

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    I guess that's what I found out: If you configure the Apache module to place virtual servers in a different
    file you won't see any of these on the index page. New created ones are correctly added to this file. I
    guess the problem is that the related submodules (except create_virt.cgi) don't check for such a file
    (something like $config{'virt_file'}).

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2002-03-12
    • status: open --> closed
     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2002-03-12

    Logged In: YES
    user_id=129364

    If you specify a file to add virtual servers to, you have
    to make sure that the file is actually read by apache.
    Usually this is done with a line in httpd.conf like :

    Include /path/to/virtuals/file.conf

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    The httpd.conf is correctly configured and contains a line
    which includes the virtual server. Apache is running well
    and the virtual servers also. But you can't administer the
    entries inside the virtual servers file...

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2002-03-27

    Logged In: YES
    user_id=129364

    Would it be possible for you to email your httpd.conf
    and the virtual servers include file to me at
    jcameron@webmin.com ? That would help me debug this
    problem ..

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2002-03-27
    • status: closed --> open
     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    I found the problem...It's an issue specific for SuSE which
    includes additional config files from a separate file
    itself. So the config file configured in Webmin is included
    in a second stage and thus not read by the module.
    So the problem remaining is: The module does not handle
    nested include directives.

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2002-03-28

    Logged In: YES
    user_id=129364

    You're right, this is a bug in webmin .. Includes were
    not being handled properly. This will be fixed in the
    next release though ..

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2002-03-28
    • status: open --> closed
     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks