#1640 not correct directory

1.140
closed
5
2004-05-18
2004-05-18
Anonymous
No

Hi,

I have upgraded to 1.140 from 1.080.
The problem is in webmin-system-users&groups .. read
mail for user.

The directory is not correct or no directory is displayed.
Best regards

Discussion

  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2004-05-18
    • status: open --> closed
     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2004-05-18

    Logged In: YES
    user_id=129364

    The Read User Mail module is probably using the wrong mail
    server or path to mail files. You should go to that module,
    click on Module Config and make sure the settings are correct..

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    Hi,

    perfect, i've modified the read module configuration and is it
    ok.

    Thank you for fast reply.

    ps.
    Why 1.140 dont kept automatically 1.080 configuration?

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    Hi,

    perfect, i've modified the read module configuration and is it
    ok.

    Thank you for fast reply.

    ps.
    Why 1.140 dont kept automatically 1.080 configuration?

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2004-05-19

    Logged In: YES
    user_id=129364

    Webmin 1.140 introduced a new module for reading mail, and
    so the settings couldn't be automatically brought across
    from the old modules ..

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks