#1102 Virtual Map Options

1.080
closed
5
2003-05-09
2003-04-28
dna
No

On ./postfix/virtual.cgi
i get alway this Error:
/usr/sbin/postconf: warning: virtual_maps: unknown
parameter

Discussion

  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2003-04-28

    Logged In: YES
    user_id=129364

    This happens because webmin does not (yet) support Postfix 2.0

     
  • Harry Phillips

    Harry Phillips - 2003-05-01

    Logged In: YES
    user_id=300320

    Thank god, I thought it was something I was doing wrong.

    Do you have any time frame?

     
  • dna

    dna - 2003-05-01

    Logged In: YES
    user_id=659185

    me ?

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2003-05-01

    Logged In: YES
    user_id=129364

    I guess a week or two ..

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2003-05-09

    Logged In: YES
    user_id=129364

    Will definately be fixed in the 1.090 release ..

     
  • Jamie Cameron

    Jamie Cameron - 2003-05-09
    • status: open --> closed
     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    A quick solution is to replace 'virtual_maps'
    with 'virtual_alias_maps' in the postfix module of webmin.

    Only 3 or 4 files have to be changed.

     
  • Harry Phillips

    Harry Phillips - 2003-05-13

    Logged In: YES
    user_id=300320

    What sort of time frame are we looking at for Webmin 1.090?
    I can't get to the web site it spits the dummy about my
    browser not being HTTP/1.1 compliant, I run Mozilla 1.3

    I looked in the Postfix module of Webmin, there is nowhere
    to put the virtual_alias_maps instead of virtual_maps.

    When I go into 'Virtual Domains' and enter
    virtual_alias_maps and hit save I get:

    Failed to save options : Failed to regenerate table :
    postmap: fatal: usage: postmap [-Nfinorvw] [-c config_dir]
    [-d key] [-q key] [map_type:]file...

     
  • Harry Phillips

    Harry Phillips - 2003-05-13

    Logged In: YES
    user_id=300320

    I can get to the www.webmin.com page now. I don't know what
    went wrong before.

    I have downloaded 1.090 and installed it, the 'Virtual
    Domains' now works.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks