Content-Type: multipart/alternative; boundary="_000_AC7C2E361216474FA146D572544E2C2E72A9FDCAExchangechesape_" --_000_AC7C2E361216474FA146D572544E2C2E72A9FDCAExchangechesape_ Content-Type: text/plain; charset="us-ascii" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable I have stood up a test instance of VuFind ver. 2.2.1. During testing, I en= countered a problem with the Cancel Selected Holds function. I placed hold= s on multiple items. I then went into the Holds (and Recalls) screen and s= elected only one of the items via checkbox. I clicked the Cancel Selected = Holds button and all of the Holds in my queue were cancelled, not just the = ones that were selected via checkbox. In viewing the request parameters via Firebug, I can see that it looks like= the code is ignoring the checkbox selections and sending all item ids in a= list (screenshot attached). I am running VuFind ver. 2.2.1 on windows server 2008 R2 with the Symphony = driver (and web services 3.2). I have the same server, driver and web ser= vices configuration running in my production instance with VuFind ver. 2.0.= 1 and this problem is not occurring. Thanks, Gregory Testa Systems Analyst II/Applications Lead Chesapeake Public Library Information Technology Department --_000_AC7C2E361216474FA146D572544E2C2E72A9FDCAExchangechesape_ Content-Type: text/html; charset="us-ascii" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

I have stood up a test instance of VuFind ver. 2.2.1= .  During testing, I encountered a problem with the Cancel Selected Ho= lds function.  I placed holds on multiple items.  I then went int= o the Holds (and Recalls) screen and selected only one of the items via checkbox.  I clicked the Cancel Selected Holds b= utton and all of the Holds in my queue were cancelled, not just the ones th= at were selected via checkbox.

 

In viewing the request parameters via Firebug, I can= see that it looks like the code is ignoring the checkbox selections and se= nding all item ids in a list (screenshot attached).

 

I am running VuFind ver. 2.2.1 on windows server 200= 8 R2 with the Symphony driver (and web services  3.2).  I have th= e same server, driver and web services configuration running in my producti= on instance with VuFind ver. 2.0.1 and this problem is not occurring.

 

Thanks,

Gregory Testa

Systems Analyst II/Applications Lead

Chesapeake Public Library

Information Technology Department

 

--_000_AC7C2E361216474FA146D572544E2C2E72A9FDCAExchangechesape_--