#1264 No connection/dropped connection when heavy traffic on adapter

open
nobody
None
5
2013-07-19
2013-07-17
appyface
No

I've been having a lot of trouble getting and keeping a connection with the last several 2.x builds (not the early 2.x nor 1.x builds). This is always when the adapter (ethernet or wireless) is very busyl, usually on the viewer machine but sometimes on the server machine. All are within my home network (192.168.x.x).

When I try to connect out and can't, the typical error message is:
Authentication reason: Authentication failed from 192.168.x.x (address is viewer machine)

No amount of retry will work until the adapter(s) are no longer busy.

When I can connect and then subsequently lose the connection, the typical error message is:
Error in TightVNC Viewer: Pseudo encoding xxxxxxxxxxxx is not supported
where xxxxxxxxx is many different numbers, such as 508753025,-1918640878, -692996307, etc.

I have other errors as well but these are the most common. Always the adapter is very busy.

Can this be fixed? Thank you.

Discussion

  • Anonymous - 2013-07-17

    Hi. Could you attach log file (with log verbosity 9)?

     
  • appyface

    appyface - 2013-07-19

    I'm sorry for delay getting back to you.
    I have attached verbosity 9 logs from both the server and the viewer. Please let me know if you need anything else from me.
    Thank you.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks