#207 Failed to register hot key 1,2,3,4 (Win 7 x64)

Core (26)
Jari Aalto

At boot, there is message that says that none of the keys were assigned. This is identical bug as in https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=3060970&group_id=39588&atid=526967 which for some reason was closed.

Let me know what commands or actions I can do to provide further information.

Program: VirtuaWin 4.3 unicode
OS: Windows 7 Home Premium Ver 6.1 Build 7601 Service Pack 1 64bit


  • Johan Piculell

    Johan Piculell - 2011-12-07

    I guess you have the Intel graphics chipset and the default hot keys of this driver collides with VirtuaWin default. If you press ctrl+alt and an arrow, your screen probably flips. Disable these graphics hotkeys or assign other ones to VirtuaWin.
    Also mentioned in FAQ: http://virtuawin.sourceforge.net/faq.php

  • Jari Aalto

    Jari Aalto - 2011-12-10

    SOLVED. This bug seemed to dependent on the windows itself. After doing "Windows Update" and upgrading all parts, the problem got solved.

    Just in case somebody else runs into the problem, I'm attaching the update history since the bug report; somewhere in that list the fix corrected the situation.


  • Jari Aalto

    Jari Aalto - 2011-12-10
    • status: open --> closed
  • Jari Aalto

    Jari Aalto - 2011-12-10

    Hm, It appears that I cannot attach picture any more in this report.


Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

No, thanks