When I use umlbuilder to create filesystem, the error "~/myfs/control: linux: command not found" happened.
 
And after I put the linux file , which I created with "make linux ARCH=um", in the PATH,
the error happened with the following message.
 
******************************************************************************
Populating install filesystem
========================================|100% Done.
Successful
Running install process
Checking for the skas3 patch in the host...not found
Checking for /proc/mm...not found
tracing thread pid = 11122
Linux version 2.4.22-7um (root@dhcp48) (gcc version 2.96 20000731 (Turbolinux 2.96-9)) #1 Wed Dec 24 15:22:01 JST 2003
On node 0 totalpages: 16384
zone(0): 16384 pages.
zone(1): 0 pages.
zone(2): 0 pages.
Kernel command line: rw umid=fs ubd0=rootfs root=/dev/ubd0 mem=64m ubd7=installfs eth0=tuntap,,,192.168.166.59 root=/dev/ubd7 init=/uml_stage2install.py con0=pts,fd:1
Calibrating delay loop... 56.10 BogoMIPS
Memory: 61152k available
Dentry cache hash table entries: 8192 (order: 4, 65536 bytes)
Inode cache hash table entries: 4096 (order: 3, 32768 bytes)
Mount cache hash table entries: 512 (order: 0, 4096 bytes)
Buffer cache hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
Page-cache hash table entries: 16384 (order: 4, 65536 bytes)
Checking for host processor cmov support...Yes
Checking for host processor xmm support...No
Checking that ptrace can change system call numbers...OK
Checking that host ptys support output SIGIO...No, enabling workaround
Checking that host ptys support SIGIO on close...No, enabling workaround
Checking for /dev/anon on the host...Not available (open failed with errno 2)
POSIX conformance testing by UNIFIX
Linux NET4.0 for Linux 2.4
Based upon Swansea University Computer Society NET3.039
Initializing RT netlink socket
Starting kswapd
VFS: Disk quotas vdquot_6.5.1
devfs: v1.12c (20020818) Richard Gooch (rgooch@atnf.csiro.au)
devfs: boot_options: 0x1
JFFS version 1.0, (C) 1999, 2000  Axis Communications AB
JFFS2 version 2.1. (C) 2001 Red Hat, Inc., designed by Axis Communications AB.
pty: 256 Unix98 ptys configured
SLIP: version 0.8.4-NET3.019-NEWTTY (dynamic channels, max=256).
RAMDISK driver initialized: 16 RAM disks of 4096K size 1024 blocksize
loop: loaded (max 8 devices)
PPP generic driver version 2.4.2
Universal TUN/TAP device driver 1.5 (C)1999-2002 Maxim Krasnyansky
SCSI subsystem driver Revision: 1.00
scsi0 : scsi_debug, Version: 0.61 (20020815), num_devs=1, dev_size_mb=8, opts=0x0
  Vendor: Linux     Model: scsi_debug        Rev: 0004
  Type:   Direct-Access                      ANSI SCSI revision: 03
blkmtd: error: missing `device' name
 
Initializing software serial port version 1
mconsole (version 2) initialized on /root/.uml/fs/mconsole
Partition check:
 ubda: unknown partition table
unable to open installfs for validation
UML Audio Relay (host dsp = /dev/sound/dsp, host mixer = /dev/sound/mixer)
Initializing stdio console driver
Virtual console 0 assigned device '/dev/pts/4'
Netdevice 0 : TUN/TAP backend - IP = 192.168.166.59
NET4: Linux TCP/IP 1.0 for NET4.0
IP Protocols: ICMP, UDP, TCP
IP: routing cache hash table of 512 buckets, 4Kbytes
TCP: Hash tables configured (established 4096 bind 8192)
NET4: Unix domain sockets 1.0/SMP for Linux NET4.0.
VFS: Cannot open root device "ubd7" or 62:70
Please append a correct "root=" boot option
Kernel panic: VFS: Unable to mount root fs on 62:70
 
Install failed
result of system is 256
Installation failed.
*****************************************************************************
 
 
 
What is the problem? What I should do?
Thanks