tuxracer-main — Mailing list for Tux Racer users (bug reports should go here)

You can subscribe to this list here.

2000 Jan
 
Feb
 
Mar
(22)
Apr
(34)
May
(15)
Jun
 
Jul
(6)
Aug
 
Sep
 
Oct
(209)
Nov
(47)
Dec
(45)
2001 Jan
(24)
Feb
(38)
Mar
(65)
Apr
(38)
May
(67)
Jun
(67)
Jul
(11)
Aug
(17)
Sep
(9)
Oct
(34)
Nov
(52)
Dec
(36)
2002 Jan
(55)
Feb
(4)
Mar
(5)
Apr
 
May
 
Jun
(2)
Jul
 
Aug
 
Sep
(2)
Oct
(5)
Nov
(2)
Dec
 
2003 Jan
 
Feb
 
Mar
(2)
Apr
(3)
May
(1)
Jun
 
Jul
(1)
Aug
(6)
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
(6)
2004 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
 
May
(1)
Jun
 
Jul
(1)
Aug
(3)
Sep
 
Oct
 
Nov
(1)
Dec
 
2005 Jan
(2)
Feb
 
Mar
 
Apr
(1)
May
 
Jun
 
Jul
 
Aug
(1)
Sep
(1)
Oct
(2)
Nov
(3)
Dec
(6)
2006 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
 
May
 
Jun
(3)
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
(5)
2007 Jan
(6)
Feb
 
Mar
 
Apr
(2)
May
(1)
Jun
 
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
(6)
2008 Jan
 
Feb
(1)
Mar
 
Apr
 
May
 
Jun
 
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
 
Nov
(1)
Dec
 
2013 Jan
(1)
Feb
 
Mar
 
Apr
 
May
 
Jun
 
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
(4)
2015 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
 
May
(3)
Jun
 
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
 

Showing results of 985

<< < 1 2 3 4 5 .. 40 > >> (Page 3 of 40)
Thread Author Date
Re: [tuxracer-main] no sound on tuxracer Josh - <surgeisme@ho...> 2004-08-08 22:36:59
[tuxracer-main] no sound on tuxracer Josh - <surgeisme@ho...> 2004-08-07 21:31:44
  Re: [tuxracer-main] no sound on tuxracer Malcolm Scott <m@lc...> 2004-08-08 18:49:12
[tuxracer-main] Tux Racer Bugs Nick Ver Voort <moldorma@ya...> 2004-07-02 00:04:47
[tuxracer-main] Tuxracer crashes on Radeon 9600 Pro Joachim Rektenwald <J_Rektenwald@gm...> 2004-05-25 19:14:49
[tuxracer-main] no sound Dragos <dragos@mp...> 2003-12-23 21:14:57
  Re: [tuxracer-main] no sound Malcolm Scott <m@lc...> 2003-12-23 22:37:56
    Re: [tuxracer-main] no sound Dragos <dragos@mp...> 2003-12-23 23:50:23
      Re: [tuxracer-main] no sound Malcolm Scott <m@lc...> 2003-12-24 00:00:57
        Re: [tuxracer-main] no sound Dragos <dragos@mp...> 2003-12-24 00:04:43
          Re: [tuxracer-main] no sound Malcolm Scott <m@lc...> 2003-12-24 00:09:46
[tuxracer-main] no sounds Martin Baum <martin.baum@be...> 2003-08-03 21:37:51
  Re: [tuxracer-main] no sounds Malcolm Scott <m@lc...> 2003-08-03 21:48:34
  Re: [tuxracer-main] no sounds Martin Baum <martin.baum@be...> 2003-08-03 21:57:40
    Re: [tuxracer-main] no sounds Malcolm Scott <m@lc...> 2003-08-03 22:04:59
      Re: [tuxracer-main] no sounds Martin Baum <martin.baum@be...> 2003-08-03 22:08:42
        Re: [tuxracer-main] no sounds Malcolm Scott <m@lc...> 2003-08-03 22:20:58
[tuxracer-main] Feature Request BRi Dougherty` <BRi@SoCkEtXMP.com> 2003-07-04 18:07:11
[tuxracer-main] Sound problem John Smith <barbedwire@ho...> 2003-05-17 09:06:28
[tuxracer-main] No music or audio Gordon Webster <gordonwebster@ya...> 2003-04-27 02:19:33
  Re: [tuxracer-main] No music or audio Malcolm Scott <m@lc...> 2003-04-27 11:03:19
[tuxracer-main] Tuxracer Error Msg on Startup Noel Bennett <the_bard@ai...> 2003-04-02 19:46:34
[tuxracer-main] Kernel config causing very slow frame rate? Simon Matthews <simon@pa...> 2003-03-10 19:58:48
  Re: [tuxracer-main] Kernel config causing very slow frame rate? Malcolm Scott <m@lc...> 2003-03-10 21:44:18
[tuxracer-main] problem : no scrolling shailim <shailim@fr...> 2002-11-21 23:25:27

Showing results of 985

<< < 1 2 3 4 5 .. 40 > >> (Page 3 of 40)