#1438 FAQs : Invalid variable value for sort_mode

v1.8.2
closed-fixed
5
2004-06-01
2004-04-22
Anonymous
No

I got an error when I tried to edit a question in a faq I
had created. It said that the "sort_mode =
position,questionId_asc" was invalid : Invalid variable
value : sort_mode = position , questionId_asc

What I did was edit tiki-faq_questions.php and replaced
$sort_mode = 'position,questionId_asc';
with
$sort_mode = 'questionId_asc';

Was this a typo or is position used for something ?

Discussion

  • Paulo

    Paulo - 2004-04-22

    Logged In: YES
    user_id=1027036

    This post was mine, but I hadn't logged in yet ... if you need
    any extra info, contact me ...

     
  • Philippe Cloutier

    Logged In: YES
    user_id=738765

    Hi, thanks for leaving your contact and noticing about this,
    damian fixed this for 1.8.3.

     
  • Philippe Cloutier

    • summary: FAQ admin page error, editing a faq question --> FAQs : Invalid variable value for sort_mode

    • labels: 544449 --> Feature Partially Broken

    • milestone: --> v1.8.2
    • status: open --> open-fixed
     
  • Oliver Hertel

    Oliver Hertel - 2004-06-01
    • assigned_to: nobody --> damosoft
    • summary: FAQs : Invalid variable value for sort_mode
      --> FAQs : Invalid variable value for sort_mode
    • status: open-fixed --> closed-fixed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks