#81 Cookie errors on login

Other
closed-works-for-me
nobody
Users (18)
5
2000-09-15
2000-08-17
Anonymous
No

I am just getting thatware setup, but whenever a password is asked for I recieve the following errors:

Warning: Oops, php3_SetCookie called after header has been sent in c:\Program Files\Apache Group\Apache\htdocs\thatware_0.3\public_html/user.php3 on line 371

Warning: Oops, php3_SetCookie called after header has been sent in c:\Program Files\Apache Group\Apache\htdocs\thatware_0.3\public_html/user.php3 on line 377

Warning: Cannot add more header information - the header was already sent (header information may be added only before any output is generated from the script - check for text or whitespace outside PHP tags, or calls to functions that output text) in c:\Program Files\Apache Group\Apache\htdocs\thatware_0.3\public_html/user.php3 on line 407

I checked the user.php3 file for erroneous spaces and found none.
How is this best remedied?

Discussion

  • Chris Faulkner

    Chris Faulkner - 2000-08-18

    I had this problem too a bunch.. Bugged the crap out of me. What I did was go into my Temp Internet Folder and delete the cookie and waa laa, fixed it. The problem is this, don't look at the finished page or even setup.php3 if a cookie has already been set. I was doing that everytime I reloaded it, and it kept putting me right back in the same hole. Before you run setup.php3 again, make sure that the cookie for the site has been deleted so a new one will be written.

     
  • Nobody/Anonymous

    I get the same thing in llinux using that 0.3, mysql 3.23.22, and php 3.16. The cookie trick doesn't work. I went over the user.php3 file and couldn't find any glaring problems.

    tony

    tony@nowhere.nu

     
  • Nobody/Anonymous

    I tried this deleting the cookies--all of them and i still get this header already sent error.

     
  • Nobody/Anonymous

    I found a problem with the db_settings.php3 file that was causing this also.

    There is an extra line at the end of the file that needs to be backed up to the closing ?> tag and saved.

    This solved the admin entering problem for me.

     
  • David Norman

    David Norman - 2000-09-15
    • status: open --> closed-works-for-me
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks