Hi Georg
I have been through this a number of time, changed settings, installed on different computers using Qt 5.1 as downloaded and installed (mingw), I always compile with sound enabled exactly the same as I have always done with Qt 4.8.
The sound script runs, text appears etc but there is no sound audible. Script ends normally.

Barry

> Date: Mon, 9 Dec 2013 11:47:16 +0100
> From: georg.zotti@univie.ac.at
> To: stellarium-pubdevel@lists.sourceforge.net
> Subject: Re: [Stellarium-pubdevel] State of the project?
>
> Hi Barry!
>
> On Do, 5.12.2013, 19:51, Barry Gerdes wrote:
> > Hi
> >
> > I only build in windows now as I can only get Qt5 to install on one of my
> > four computers that have Ubuntu 12.04 installed and on the one it installs
> > to has other problems.
> >
> > In addition to these deficiencies I don't get
> > 1. Sound. - Sound does not work on any of my compiles where version 0.12.4
> > works great.
>
> Just tried the audio test. Works fine on my Win7/64. Maybe a Qt/platform
> bug with your hardware?
>
> G.
>
>
> ------------------------------------------------------------------------------
> Sponsored by Intel(R) XDK
> Develop, test and display web and hybrid apps with a single code base.
> Download it for free now!
> http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=111408631&iu=/4140/ostg.clktrk
> _______________________________________________
> Stellarium-pubdevel mailing list
> Stellarium-pubdevel@lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/stellarium-pubdevel