stellerium loads but womt run the screen goes black

Feedback
Anonymous
2013-06-20
2013-06-22
  • Anonymous - 2013-06-20

    when I try and run stellarium the screen goes black and the message appears stating that stellerium has stopped working.I accessed the log and find not much has happened here is what it says

    2013-06-20T19:36:33
    Windows 7
    Compiled using MinGW GCC 4.6.2
    Qt runtime version: 4.8.4
    Qt compilation version: 4.8.4
    Addressing mode: 32-bit
    Total memory: 1023 MB (unreliable)
    Total virtual memory: 2047 MB (unreliable)
    Physical memory in use: 27%
    Processor speed: 3391 MHz
    Processor name: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz
    Processor speed: 3391 MHz
    Processor name: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz
    C:\Program Files (x86)\Stellarium\stellarium.exe


    [ This is Stellarium 0.12.1 - http://www.stellarium.org ]
    [ Copyright (C) 2000-2013 Fabien Chereau et al ]


    Writing log file to: "C:/Users/andy/AppData/Roaming/Stellarium/log.txt"
    File search paths:
    0 . "C:\Users\andy\AppData\Roaming\Stellarium"
    1 . "."
    Config file is: "C:\Users\andy\AppData\Roaming\Stellarium/config.ini"
    Going to initialize the OpenGL 2 renderer
    and that is it can anyone help please

     
  • Kird

    Kird - 2013-06-21

    In your Start Menu there is an option: Stellarium (no OpenGL2). Try that.

     
  • Anonymous - 2013-06-21

    Thanks for help Kird,I have tried that I now know this is a graphics card driver problem as I disconnected the card and the log continued to the end,however new driver for card will not install correctly pc going back to be replaced

     


Anonymous

Cancel  Add attachments





Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks