#24 contig editor, join problem

v1.5.3
closed-fixed
Gap4 (50)
5
2005-01-20
2005-01-18
Alfred Beck
No

Joinig 2 contigs, I get the following view on my screen:

http://www.molgen.mpg.de/cgi-bin/websafe/712014/gap-error1.jpg

the rigth part of the lower sequence is missing (~40
bases are not displayed). Scrolling to the rigth the
display become ok after the read xb60b12.s1 leaves the
window on the left side.

This happens on: Linux & OSF4 (both recompiled)
Xserver: xwin32, exceed or linux fvwm

Discussion

  • Alfred Beck

    Alfred Beck - 2005-01-18

    screen shot, jpg-format

     
  • Alfred Beck

    Alfred Beck - 2005-01-19

    Logged In: YES
    user_id=1004621

    This happend also on true64 version 5 unsing the binaries
    from the original staden 1.5.3 distribution.
    A test with the Window-version gives a crash in the wish
    Application (using your test-database).

    This seem to be a general problem in the version 1.5.3

    Alfred Beck

     
  • James Bonfield

    James Bonfield - 2005-01-20
    • assigned_to: nobody --> jkbonfield
     
  • James Bonfield

    James Bonfield - 2005-01-20

    Logged In: YES
    user_id=154581

    This had me stumped for a while (and maybe still will), but
    the clue is in the picture - thanks!

    You've adjusted the width of the editor. This seems to
    trigger a bug in 1-deep regions of contigs. I can now
    reproduce this problem (in the contig editor as there's no
    need for a join editor) so will investigate further.

    James

     
  • James Bonfield

    James Bonfield - 2005-01-20

    Logged In: YES
    user_id=154581

    I've fixed the bug and checked in a new contigEditor.c to
    the CVS tree.

    Thanks for reporting it.

    James

     
  • James Bonfield

    James Bonfield - 2005-01-20
    • status: open --> closed-fixed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks