#2669 attachment disappears

Development CVS
closed-fixed
nobody
None
5
2009-09-12
2009-09-04
No

when selecting an attachment and then selecting address via address book, the attachment disappears, just as reported in the old bug:
https://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=561979&group_id=311&atid=100311

Discussion

  • Paul Lesniewski

    Paul Lesniewski - 2009-09-04

    You have to click the Add button to actually upload the file before you click any other button that's going to reload the page. That's simply your misunderstanding about how web forms work. If you can confirm that you pressed the Add button, we can try to take a look at it, but you have to provide much more information about your system than you have. You might try our users mailing list.

     
  • Paul Lesniewski

    Paul Lesniewski - 2009-09-04
    • status: open --> pending-invalid
     
  • Paul Lesniewski

    Paul Lesniewski - 2009-09-04

    You have to click the Add button to actually upload the file before you click any other button that's going to reload the page. That's simply your misunderstanding about how web forms work. If you can confirm that you pressed the Add button, we can try to take a look at it, but you have to provide much more information about your system than you have. You might try our users mailing list.

     
  • ticktock

    ticktock - 2009-09-08

    I can confirm this is an issue with the latest SVN dated Sept 8 2009, and yes, I did browse and then attach the file. Once you have gone to the address window, the attachment disappears. I'm using the default template and my address books include MYSQL and LDAP.

     
  • Paul Lesniewski

    Paul Lesniewski - 2009-09-12
    • status: pending-invalid --> closed-fixed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks