Hi All,
   I have problems to use ResultSets with MSSQL Server.

   No have example tests to this and test fail because system receive only the first resultset.

   Can anyone help-me?

   Follow the example of my Procedure and Test XML.

Tks

PROCEDURE
-----------------

CREATE PROCEDURE pr_test
BEGIN

    SELECT
          'Abc' AS field1,
          'Def' AS field2

    SELECT
          0 AS code,
          'Ghi' AS field1
          'Jkl' AS field2

END
GO

TEST XML
------------------

<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE sqlunit SYSTEM "file:docs/sqlunit.dtd" [
    <!ENTITY con SYSTEM "test/xpto/connection.xml">
]>
<sqlunit>
    <!-- *****************************    **    //-->
    <!--  Connection set-up information    //-->
    <!-- *****************************    **    //-->
    &con;

    <test name="TestResultSets">
        <sql>
          <stmt>
            ----------------------------------------------------
            -- Exec proc
            ----------------------------------------------------
            EXEC pr_test
     </stmt>
        </sql>
        <result>
            <resultset id="1">
                <row id="1">
                    <col id="01" name="field1"          type="VARCHAR">Abc</col>
                    <col id="02" name="field2"    type="VARCHAR">Def</col>
                </row>
            </resultset>
            <resultset id="2">
                <row id="1">
                    <col id="01" name="code"  type="INTEGER">3</col>
                    <col id="02" name="field1"           type="VARCHAR">Ghi</col>
                    <col id="03" name="field2"       type="VARCHAR">jkl</col>
                </row>
            </resultset>
        </result>
    </test>
</sqlunit>