Alex Popa - 2007-07-05

Any idea why this piece of code:

Database DB = new Database(DBFileName);

String PageString = 'T VOX POPULIST, VOX PEDEI Anul XVII nr. 20 ( 805 ) 2 2 3 3 - - 2 2 9 9   m m a a i i   2 2 0 0 0 0 7 7 32+8 pagini Ð 2,50 lei săptămînaldemoravurigrele Miercuri, 30 mai,  Caţavencu  îţi oferă, împreună cu ziarul,  Best of Bula demnitarului ,  o incredibilă şi uimitoare colecţie de perle ale politicienilor. Preţ special 11,9 RON 2,5 RON ziarul9,4 RON cartea Cu ajutorul plebei şi al filozofilor cetăţii (deşi cam avea darul Boeţiei şi conducea lectica beat), Marcus Vulpius Enerva Traianus a îngenuncheat opoziţia Patricienilor din Senat şi Dacia lui Felix Traiane, să ştiică, să ştii că, dacă îţivine să plîngi, să plîngi, eumă retrag retrag oricîndla sanatoriu. Salve,băieţi, săru mînus,Elena! Nu, nu-i nevoie să-mipupaţi mîna, că iar mă filmeazădracu vreo ţigancă împuţită, tocmaiacum, cînd m-am împăcat cu găozarii dinpresă Auzi, păsărică, tu n-ai treabădiseară? Vezi că s-a închisvotarea şi nu mai poţi să-mispui NU! Bine aţi revenit, şefu,permiteţi să raportez! În timpul suspendării serviciului dumneavoastră nu s-aîntîmplat nimic deosebit! La oligarhi n-avem ce le face,că s-au aruncat singuri la lei, şi încă la sume mari. Dar Boca mai crescut un milimetru. Lui Stolo i-am pus baterii noi,că repeta anumite propoziţii. Căşuneanu i-a luatBugatti Veyron lu fii-su, iar Elena, o vedeţi,luna asta nici n-a vrut s-audă de Cocoş.  ';

DB.Execute("UPDATE pages SET text_utf8 = '" + PageString + "' WHERE id = " + PageID.ToString());

Produces this:
'T VOX POPULIST, VOX PEDEI Anul XVII nr. 20 ( 805 ) 2 2 3 3 - - 2 2 9 9   m m a a i i   2 2 0 0 0 0 7 7 32+8 pagini 􏻐 2,50 lei saptam􏻮naldemoravurigrele Miercuri, 30 mai,  Catavencu  􏻮ti ofera, 􏻮mpreuna cu ziarul,  Best of Bula demnitarului ,  o incredibila si uimitoare colectie de perle ale politicienilor. Pret special 11,9 RON 2,5 RON ziarul9,4 RON cartea Cu ajutorul plebei si al filozofilor cetatii (desi cam avea darul Boetiei si conducea lectica beat), Marcus Vulpius Enerva Traianus a 􏻮ngenuncheat opozitia Patricienilor din Senat si Dacia lui Felix Traiane, sa stiica, sa stii ca, daca 􏻮tivine sa pl􏻮ngi, sa pl􏻮ngi, euma retrag retrag oric􏻮ndla sanatoriu. Salve,baieti, saru m􏻮nus,Elena! Nu, nu-i nevoie sa-mipupati m􏻮na, ca iar ma filmeazadracu vreo tiganca 􏻮mputita, tocmaiacum, c􏻮nd m-am 􏻮mpacat cu gaozarii dinpresa Auzi, pasarica, tu n-ai treabadiseara? Vezi ca s-a 􏻮nchisvotarea si nu mai poti sa-mispui NU! Bine ati revenit, sefu,permiteti sa raportez! 􏻎n timpul suspendarii serviciului dumneavoastra nu s-a􏻮nt􏻮mplat nimic deosebit! La oligarhi n-avem ce le face,ca s-au aruncat singuri la lei, si 􏻮nca la sume mari. Dar Boca mai crescut un milimetru. Lui Stolo i-am pus baterii noi,ca repeta anumite propozitii. Casuneanu i-a luatBugatti Veyron lu fii-su, iar Elena, o vedeti,luna asta nici n-a vrut s-auda de Cocos.  '

How can specific utf8 characters can be transformed to ascii?