#96 Fix for Bug #734134 (topicNew/topicSave problems)

closed-accepted
None
5
2003-05-27
2003-05-21
No

This patch "works for me", but someone from the Slash
team will want to verify it as it uses extra queries to
fix the backend changes that weren't reflected in the
Topic Editor.

Basically, image information was still being sent to
the topics table when it should have been going to
topic_images, but the image information needed to be
dealt with FIRST since the data for topics requires it.

Discussion

  • Clifton Wood

    Clifton Wood - 2003-05-21

    Fix for the recent topiccreate/topicsave problem.

     
  • Clifton Wood

    Clifton Wood - 2003-05-21

    Fix for the recent topiccreate/topicsave problem.

     
  • Rob Malda

    Rob Malda - 2003-05-22
    • assigned_to: nobody --> pudge
     
  • Chris Nandor

    Chris Nandor - 2003-05-23

    Logged In: YES
    user_id=3660

    Thanks; I modified it a bit, and cleaned up one error
    ("where id=$imgid" should be "id=$imgid"); take a gander and
    let me know if it looks good to you.

     
  • Chris Nandor

    Chris Nandor - 2003-05-23
    • assigned_to: pudge --> cmdrtaco
    • status: open --> open-accepted
     
  • Clifton Wood

    Clifton Wood - 2003-05-23

    Logged In: YES
    user_id=24938

    D'oh! There are two versions of the patch here, one version implemented that fix, the other didn't. So if that's the only change you made, it should be all good.

     
  • Rob Malda

    Rob Malda - 2003-05-27
    • status: open-accepted --> closed-accepted
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks