#4499 Post lost

closed-fixed
nobody
Comments (601)
5
2010-08-02
2010-07-30
electism
No

The link shows up in my profile page as "'Bizarre' Nanobubbles Found In Strained Graphene" on the link http://slashdot.org/~electism/ but is absent in the page. Have reposted a similar comment called Bizarre Strained.

Using Firefox 3.6.8 on Ubuntu 10.4. The text below is reproduced when the above link is followed from my pofile page.

We can't find a comment with that ID (33080858) in this discussion (1737464). If this comment was posted moments ago, please wait 60 seconds for it to appear. Otherwise, if you got here through a link generated by Slashdot, please report this as a bug. But if you got here thanks to a silly user's comment text or journal entry or something, or from an external site, this link is just invalid -- sorry.

Having gone back to the thread found the post timed at 10:38AM (by electism (1867570) writes: on Friday July 30, @10:38AM (#33080858)) the follow up repeat post was next to it timed at 10:52AM (by electism (1867570) writes: on Friday July 30, @10:52AM (#33080904)). Please note I went back 12:00 and the disparity between the advice from automatic message above, waiting 60seconds, and the times of the post.

Discussion

  • Chris Nandor

    Chris Nandor - 2010-08-02

    We had a big DB update, there was just a bunch of lag when this happened. DB caught up soon after.

     
  • Chris Nandor

    Chris Nandor - 2010-08-02
    • status: open --> closed-fixed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks