Hello,

I'm sorry for the newbie question, but I can't any info about using this software.
I tried run sigrok (and pulseview) on win7 with lwla1034 analyser, but I can't get any captured data.
lwla initialization was OK, but after starting capture lwla not answered.


Running log:
C:\Program Files\sigrok\sigrok-cli>sigrok-cli --driver sysclk-lwla --config samplerate=100000000 --time 1 -l 5
sr: libsigrok loglevel set to 5.
sr: backend: Sanity-checking all drivers.
sr: backend: Sanity-checking all input modules.
sr: backend: Sanity-checking all output modules.
srd: libsigrokdecode loglevel set to 5.
sr: hwdriver: Initializing driver 'sysclk-lwla'.
sr: usb: Trying to find USB device with VID:PID = 2961:6689.
sr: usb: Found USB device (VID:PID = 2961:6689, bus.address = 2.3).
sr: usb: Found 1 device(s).
sr: hwdriver: Scan of 'sysclk-lwla' found 1 devices.
sr: usb: Trying to open USB device 2.3.
sr: usb: Opened USB device (VID:PID = 2961:6689, bus.address = 2.3).
sr: sysclk-lwla: Downloading FPGA bitstream at 'firmware\sysclk-lwla1034-int.rbf
'.
sr: sysclk-lwla: FPGA bitstream download of 81464 bytes done.
sr: sysclk-lwla: Received test word 0x12345678 back.
sr: sysclk-lwla: Received test word 0x12345678 back.
sr: sysclk-lwla: Received test word 0x87654321 back.
sr: session: Starting.
sr: sysclk-lwla: Starting acquisition.
sr: sysclk-lwla: Acquisition time limit 1 ms.
sr: sysclk-lwla: Internal clock, samplerate 100000000.
sr: sysclk-lwla: Waiting for data.
sr: std: sysclk-lwla: Starting acquisition.
sr: std: sysclk-lwla: Sending SR_DF_HEADER packet.
sr: session: bus: Received SR_DF_HEADER packet.
cli: Received SR_DF_HEADER
sr: session: Running.

I also tried set some trigger mode, but unsuccessfull. Where could be the problem?

And I want to thank the authors for their great work!

--
Best regards, Nikolay