#321 Post increment bug

closed
None
5
2013-05-25
2002-04-03
Anonymous
No

There seems to be a bug with post increment. I've
attached serial.c that causes the bug. The bug occurs
both in the 2.3.0 and the fairly recent version I got
from the CVS today.

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    It seems that the file, didn't get attached.
    I can send the serial.c file, with serial.lst or other files
    on request.

    Jarno Rajala
    jarraj@mbnet.fi

     
  • Johan Knol

    Johan Knol - 2003-02-18

    Logged In: YES
    user_id=63512

    If the bug still exists in the latest version, please send me the
    file
    Johan

     
  • Johan Knol

    Johan Knol - 2003-02-18

    Logged In: YES
    user_id=63512

    If the bug still exists in the latest version, please send me the
    file
    Johan

     
  • Johan Knol

    Johan Knol - 2003-02-18

    Logged In: YES
    user_id=63512

    If the bug still exists in the latest version, please send me the
    file
    Johan

     
  • Johan Knol

    Johan Knol - 2003-02-18

    Logged In: YES
    user_id=63512

    If the bug still exists in the latest version, please send me the
    file
    Johan

     
  • Johan Knol

    Johan Knol - 2003-04-06
    • milestone: --> unreproducable
    • assigned_to: nobody --> johanknol
     
  • Johan Knol

    Johan Knol - 2003-04-06
    • status: open --> closed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks