#1851 Regression test failure attributed to wrong test

closed-fixed
5
2013-05-25
2011-09-23
No

To reproduce: Checkout z180 branch, configure and compile and run regression test usig "make test-ucz80".

Test 1115321 fails, but in the summary it says:

Summary for 'ucz180': Invalid instruction: gen/ucz180/bug1065458/bug1065458 1 invalid instructions, 0 failures, 6399 tests, 929 test cases, 2302622 bytes, 6628143 ticks

attributing the failure to a different regresion test.

Philipp

Discussion

  • Philipp Klaus Krause

    To reproduce this issue, revision #6871 of the z180 brnach is needed. In later revisions, there is no invalid instruction.

    However, since this tracker item is about the regression test suite attributing the invalid instruction to the wrong test, it can remain open: The bug in the regression test suite is still there, however the other bug that triggered it is no longer.

    Philipp

     
  • Erik Petrich

    Erik Petrich - 2011-10-16

    This problem occurred when an invalid instruction was executed before the test framework could display the filename of the test file. If this is missing, it will now fall back to using the filename of the file the simulator loaded.
    Fixed in SDCC revision 6970.

     
  • Erik Petrich

    Erik Petrich - 2011-10-16
    • milestone: --> fixed
    • assigned_to: nobody --> epetrich
    • status: open --> closed-fixed
     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks