Even though I haven't touched edcast in over a year, I could make a change

I wonder if

SOURCE mountpoint HTTP/1.0

would do the trick?


On 17 February 2014 21:12, John Plsek <jaromanda@gmail.com> wrote:
It could be that edcast is buggy using icecast2 protocol. To be honest, that's one part of edcast I never looked at because nobody reported any errors with it


On 17 February 2014 21:08, Leonard de Ruijter <leesvoer@lder.me> wrote:
I'm using edcast reborn indeed. The following is the harbor debug log:
[harbor:4] New client on port 8005: **hostname***
[harbor:4] Header: content-type, value: audio/mpeg.
[harbor:4] Header: Authorization, value: value.
[harbor:4] Header: ice-name, value:  .
[harbor:4] Header: ice-url, value:  .
[harbor:4] Header: ice-genre, value:  .
[harbor:4] Header: ice-bitrate, value: 128.
[harbor:4] Header: ice-private, value: 1.
[harbor:4] Header: ice-public, value: 0.
[harbor:4] Header: ice-description, value:  .
[harbor:4] Header: ice-audio-info, value:
ice-samplerate=44100;ice-bitrate=128;ice-channels=1.
[harbor:4] Requested username: source, password: password.
[harbor:4] Client logged in.
[harbor:4] SOURCE request on /bethel.
[harbor:4] Adding source on mountpoint "/bethel" with type "audio/mpeg".
[harbor:5] Relaying ICE/1.0.
[harbor:4] Returned 500 for '/bethel': File "tools/harbor.ml", line 364,
characters 31-37: Assertion failed
[harbor:4] New client on port 8005: **hostname***
[harbor:4] Header: Authorization, value: value.
[harbor:4] Header: User-Agent, value: (Mozilla Compatible).
[harbor:4] HTTP GET request on /admin/metadata.
[harbor:4] HTTP Arg: mount, value: /bethel.
[harbor:4] HTTP Arg: mode, value: updinfo.
[harbor:4] HTTP Arg: pass, value: password.
[harbor:4] Found handler 'GET ^/' on port 8005.

The following is the log of the working liquidsoap client:
[harbor:4] New client on port 8005: **hostname***
[harbor:4] Header: ice-url, value: http://savonet.sf.net.
[harbor:4] Header: ice-name, value: name.
[harbor:4] Header: ice-public, value: 1.
[harbor:4] Header: ice-description, value:  .
[harbor:4] Header: Authorization, value: value.
[harbor:4] Header: User-Agent, value: Liquidsoap/1.1.1 (Win32; OCaml
4.00.1).
[harbor:4] Header: ice-genre, value: Misc.
[harbor:4] Header: ice-audio-info, value:
channels=2;samplerate=44100;bitrate=128.
[harbor:4] Header: Content-Type, value: audio/mpeg.
[harbor:4] Requested username: source, password: password.
[harbor:4] Client logged in.
[harbor:4] SOURCE request on /bethel.
[harbor:4] Adding source on mountpoint "/bethel" with type "audio/mpeg".
[harbor:5] Relaying HTTP/1.0.
[decoder:4] Trying method "WAV" for "audio/mpeg"...
[decoder:4] Trying method "AIFF" for "audio/mpeg"...
[decoder:4] Trying method "PCM/BASIC" for "audio/mpeg"...
[decoder:4] Trying method "RAW AUDIO" for "audio/mpeg"...
[decoder:4] Trying method "FLAC" for "audio/mpeg"...
[decoder:4] Trying method "AAC" for "audio/mpeg"...
[decoder:4] Trying method "OGG" for "audio/mpeg"...
[decoder:4] Trying method "MAD" for "audio/mpeg"...
[decoder:3] Method "MAD" accepted "audio/mpeg".
[threads:3] Created thread "harbor source feeding" (2 total).
[harbor:3] Decoding...

It looks like it's this bug:
https://github.com/savonet/liquidsoap/issues/144
This one is fixed a month ago and probably needs a submodule update in
liquidsoap-full. Is it possible for me to trigger this update locally?

On 2/17/2014 10:47 AM, John Plsek wrote:
> Not sure if it's relevant, but, which version of edcast are you using?
> The "oddsock" ones had interesting bugs, most of which I fixed in the so
> called "edcast-reborn" http://code.google.com/p/edcast-reborn/
>
>
> On 17 February 2014 20:32, Leonard de Ruijter <leesvoer@lder.me
> <mailto:leesvoer@lder.me>> wrote:
>
>     Hello,
>
>     I'm using edcast as my primary streaming client on Windows. It is
>     perfectly able to stream to a liquidsoap harbor running on version
>     1.1.1. On the current git branch though, Edcast is able to connect to
>     the socket, but disconnects afterwards. Streaming using Liquidsoap or
>     the Koalasan broadcaster on IOS works without problems on the git
>     branch.
>     Could there be a difference between 1.1.1 and git which may cause this
>     problem?
>
>     Regards,
>     Leonard
>
>
>     ------------------------------------------------------------------------------
>     Android apps run on BlackBerry 10
>     Introducing the new BlackBerry 10.2.1 Runtime for Android apps.
>     Now with support for Jelly Bean, Bluetooth, Mapview and more.
>     Get your Android app in front of a whole new audience.  Start now.
>     http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=124407151&iu=/4140/ostg.clktrk
>     _______________________________________________
>     Savonet-users mailing list
>     Savonet-users@lists.sourceforge.net
>     <mailto:Savonet-users@lists.sourceforge.net>
>     https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/savonet-users
>
>
>
>
> ------------------------------------------------------------------------------
> Android apps run on BlackBerry 10
> Introducing the new BlackBerry 10.2.1 Runtime for Android apps.
> Now with support for Jelly Bean, Bluetooth, Mapview and more.
> Get your Android app in front of a whole new audience.  Start now.
> http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=124407151&iu=/4140/ostg.clktrk
>
>
>
> _______________________________________________
> Savonet-users mailing list
> Savonet-users@lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/savonet-users
>

------------------------------------------------------------------------------
Android apps run on BlackBerry 10
Introducing the new BlackBerry 10.2.1 Runtime for Android apps.
Now with support for Jelly Bean, Bluetooth, Mapview and more.
Get your Android app in front of a whole new audience.  Start now.
http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=124407151&iu=/4140/ostg.clktrk
_______________________________________________
Savonet-users mailing list
Savonet-users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/savonet-users