Menu

Welcome to Open Discussion

2009-05-05
2013-04-23
  • Nobody/Anonymous

Welcome to Open Discussion

• r3n4m3

r3n4m3 - 2010-04-22

Proje çok beğendim baya yardımcı oluyor fakat gönderimde bir hata var gönderim sorunsuz yapmaktadır fakat geri gelen değer bir türlü alamadım. Yardımcı olan varsa çok teşekkür ediyorum

• kosovali

kosovali - 2010-04-22

Gönder metodunu Tüm mesajlar için tekrar tekrar yazmamak için BaseMesaj'ın içine koydum eğer orada sıkıntı yaşıyorsanız, çalışan versiyonu MuayeneMesaji sınıfı içerinde kapalı durumda olarak mevcut. Oradaki metodu açarak gönderim yapabilirsiniz.

• r3n4m3

r3n4m3 - 2010-04-22

zeki bey sizin dediğiniz yaptım aynı hata devamında geliyor anlamadım gitti.
    resimde görebilirsiniz ben visual studio 2008 kullanıyorum ondan bir sorun olabilir mi bir de hatada c:\sagliknetlib\src\mesajlar\basemesaj.cs line 323 bi hata geliyor ben C nin altında oyle bir sey olusturmadım sadece sizin sagliknetlib.dll ve günvelik dosyalar kullanıyorum mypolice gibi

• kosovali

kosovali - 2010-04-22

323 satırda XMLString fonksiyonu içinde bulunuyor. MesajTürünü belirttiğinizden emin olun.

Mesaji oluşturduktan ve ilgili verileri girdikten sonra oluşturulacak mesaj turunu belirtin.
    mesela m.YeniKayit();  ile deneyin.

• r3n4m3

r3n4m3 - 2010-04-22

m.Gonder() dediğim zaman bne hata aliyorum aslinda. Diğer bilgileri tamam problem degil düzgün çalışmaktadir. Try catch yaptigim zaman gönderiyor problem degil ama  ordan ben bir bilgi almam lazım biliyosunuzdur AA OK CE gibi bilgiler gelmektedir ona göre kontrol etmektedir. try kullandığım zaman alamıyorum o bilgileri. Sorun orda iste :((( eger msnizin varsa sizinle orda görüşmek isterim. benimki r3n4m3@hotmail.com çok teşekkür ederim.

• r3n4m3

r3n4m3 - 2010-04-26

Zeki bey bunu daha çözemedik nasil yapacagiz öneriniz var mı? m.Yenikayit ayarlıyoruz dediğim gibi sonra m.Gonder() dediğim zaman çakıyor. Geri değer alamıyorum. Teşekkürler

• kosovali

kosovali - 2010-04-26

Merhaba,

Şu anda zamanım olmadığı için ilgilenemeyeceğim ama projeye ait kaynak kodlar sf.net üzerinde bulunmakta oradan bakabilirsiniz.
    İyi çalışmalar.

Log in to post a comment.

Want the latest updates on software, tech news, and AI?
Get latest updates about software, tech news, and AI from SourceForge directly in your inbox once a month.