I have tried there in the first place. Since it didn’t work and I had no time to go fo Rainbow.Settings I have set RemoveTLD to false which delped.

Default language is set up properly. Other domain which is .net work properly in either case.

 

Dan.

 


From: rainbowportal-devel-admin@lists.sourceforge.net [mailto:rainbowportal-devel-admin@lists.sourceforge.net] On Behalf Of Jeremy Esland
Sent: Tuesday, November 29, 2005 1:30 PM
To: rainbowportal-devel@lists.sourceforge.net
Subject: Re: [Rainbowportal-devel] Default Language

 

The TLD string is also present in web.config ... that's where you can change it. The string in Config.cs is the default value used if the setting is absent from web.config file.

The default language setting in the web.config file: my understanding is that this is ONLY used when a valid setting cannot be found in Site Settings. Therefore, if you portal is correctly configured with sr-Sp-Latn in SiteSettings then everything should work as intended.

Jeremy (jes1111)

On 29/11/05, Danijel Kecman <d.kecman@telekomsrpske.com> wrote:

Addition. In RainbowSettings Test_UniqueID.cs there is string:

string sld = "aero;biz;com;coop;info;museum;name;net;org;pro;gov;edu;mil;int;co;ac;sch;nhs;police;mod;ltd;plc;me";

which should contain ws in order for this to work. Quick fix is to set RemoveTLD to false in web.config.

 


From: rainbowportal-devel-admin@lists.sourceforge.net [mailto:rainbowportal-devel-admin@lists.sourceforge.net] On Behalf Of Danijel Kecman
Sent: Tuesday, November 29, 2005 11:20 AM
To: rainbowportal-devel@lists.sourceforge.net
Subject: RE: [Rainbowportal-devel] Default Language

 

Default language does not override for domain's with .ws (web site) extension. I have two domain names point to same portal (not portal for each domain, just simply two domains one portal).

One with .net does use <add key="DefaultLanguage" value="sr-SP-Latn" /> other (.ws) does not.

 

Dan.