Colleagues,

 

The latest PyMOL version 1.7.0.3 looks like having issues with molecule size when APBS is being used. I’m loading whole molecule consisting of ~500 aa and APBS plugin after setting up the grid and after starting APBS run few seconds later opens a window with message: APBS stopped working. Close Program. If I load a portion of the molecule (and it doesn’t matter which, but should be less than 200 aa) then it works fine.

It is being run on Intel Core i7, 64-bit with 8 GB RAM.

Did anyone see such behavior?

 

Regards,

 

Vaheh

8-5851

 

To the extent this electronic communication or any of its attachments contain information that is not in the public domain, such information is considered by MedImmune to be confidential and proprietary. This communication is expected to be read and/or used only by the individual(s) for whom it is intended. If you have received this electronic communication in error, please reply to the sender advising of the error in transmission and delete the original message and any accompanying documents from your system immediately, without copying, reviewing or otherwise using them for any purpose. Thank you for your cooperation. To the extent this electronic communication or any of its attachments contain information that is not in the public domain, such information is considered by MedImmune to be confidential and proprietary. This communication is expected to be read and/or used only by the individual(s) for whom it is intended. If you have received this electronic communication in error, please reply to the sender advising of the error in transmission and delete the original message and any accompanying documents from your system immediately, without copying, reviewing or otherwise using them for any purpose. Thank you for your cooperation.