Hi,
I'm encountering the following error when building my wxpython/matplotlib application with py2exe. It worked before but the old source doesn't work now either so it seems likely to be a configuration/package change I made, but unfortunately I can't remember what I could have changed. I tried reinstalling py2exe but it didn't have any effect.

Traceback (most recent call last):
  File "setup.py", line 49, in <module>
    data_files = matplotlib.get_py2exe_datafiles() + files
  File "C:\Python27\lib\distutils\core.py", line 152, in setup
    dist.run_commands()
  File "C:\Python27\lib\distutils\dist.py", line 953, in run_commands
    self.run_command(cmd)
  File "C:\Python27\lib\distutils\dist.py", line 972, in run_command
    cmd_obj.run()
  File "c:\Python27\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 243, in run
    self._run()
  File "c:\Python27\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 312, in _run
    self.create_binaries(py_files, extensions, dlls)
  File "c:\Python27\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 525, in create_binaries
    self.copy_dlls(dlls)
  File "c:\Python27\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 447, in copy_dlls
    self.copy_dlls_bundle_files(dlls)
  File "c:\Python27\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 497, in copy_dlls_bundle_files
    self.patch_python_dll_winver(dst)
  File "c:\Python27\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 1008, in patch_python_dll_winver
    add_resource(unicode_name, mfest, RT_MANIFEST, 2, False)
RuntimeError: BeginUpdateResource: (null)

Any ideas what is going on?

Thanks for your help.
Greg