Menu

Podział pracy

Dash
2013-03-18
2013-03-25
  • Dash

Dash - 2013-03-18

Tak jak było dziś 18.03.2013 na zajęciach. Zmieniamy temat z Ogłoszeń na ten - Podział pracy. Od teraz piszcie tutaj co kto robi, w ogłoszeniach będą teraz tylko po prostu ogłoszenia (np. 1 etap skończony).

Działać to będzie tak samo jak to co robiliśmy w poprzednim temacie - czyli kto co sobie zaklepuje, co chce robic itp + ewentualne przypisanie roli.

Pozdro

Last edit: Dash 2013-03-18
  • Dash

Dash - 2013-03-18

@ADAM: dziś jak pokazywaliśmy to co zrobiłeś na etap2 jest w pewnej części źle. Ogólnie w miare mu się podobało co tam stworzyłeś, ALE:

1. Diagram przypadków użycia ma niewłaściwych aktorów. Ogarnij to co robiliśmy na etap 1, tam jest wszystko wymienione.
    2. Funkcjonalność i niefunkcjonalność jest źle.
    3. Z diagramu przypadków użycia wywalić logowanie trzeba
    4. Diagram ma być zrobiony w jeden sposób - tzn. ze jak w 3 dymkach masz wyświetlenie to też tak dać w 4-tym.

Tyle pamiętam, jak masz jakieś pytania to pisz, pewnie w miare szybko ktoś odpowie albo powiadomi innych tutaj.

Pozdro

• Adam Nawarycz

Adam Nawarycz - 2013-03-24

Dzięki wielkie, już poprawione. Sorry, że mnie nie było, ale chory byłem i mam nadzieję, że jutro się pojawię. I potwierdzam, że w etapie 3 robię model logiczny.
    Pozdro

• Dash

Dash - 2013-03-25

No spoko, nie ma problemu.

Log in to post a comment.

Want the latest updates on software, tech news, and AI?
Get latest updates about software, tech news, and AI from SourceForge directly in your inbox once a month.