Hello,

I apologize if this is not the right forum to post this question.

I'm trying to compile PrBoom on an Intel MAC OS X 10.6.6., using Xcode 3.2.5 (64 Bit), and I get this error: "Command failed with status (127): [makedepend -pSDL/ -f- --  -I. -IMAC -I/Lib...]"

I've installed all three SDL frameworks (SDL.framework, SDL_mixer.framework, and SDL_net.framework) to (Library\framework), copied PrBoom.wad to ..\src\data\ and installed Ruby and Rake, I've read this thread and followed Neil instructions, but I still get the error below:
http://www.doomworld.com/vb/source-ports/36849-doom-on-an-intel-based-mac/


Error:-

 rake -f MAC/Rakefile --trace
(in /Users/mda7/.Trash/src 14-29-41)
** Invoke SDL/.i_main.dep.mf (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/i_main.c (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/.i_network.dep.mf (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/i_network.c (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/.i_joy.dep.mf (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/i_joy.c (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/.i_sound.dep.mf (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/i_sound.c (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/.i_sshot.dep.mf (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/i_sshot.c (first_time, not_needed)
** Invoke SDL/.i_system.dep.mf (first_time)
** Invoke SDL/i_system.c (first_time, not_needed)
** Execute SDL/.i_system.dep.mf
makedepend -pSDL/ -f- --  -I. -IMAC -I/Library/Frameworks/SDL.framework/Headers  -I/Library/Frameworks/SDL_net.framework/Headers  -I/System/Library/Frameworks/Cocoa.framework/Headers  -I/System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Headers  -I/System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Headers  -I/System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Headers   -DHAVE_CONFIG_H -- SDL/i_system.c > SDL/.i_system.dep.mf 2> /dev/null
rake aborted!
Command failed with status (127): [makedepend -pSDL/ -f- --  -I. -IMAC -I/Lib...]
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:995:in `sh'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:1010:in `call'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:1010:in `sh'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:1094:in `sh'
./MAC/macsupport.rb:217:in `buildBinary'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:634:in `call'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:634:in `execute'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:631:in `each'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:631:in `execute'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:597:in `invoke_with_call_chain'
/usr/local/lib/ruby/1.8/monitor.rb:242:in `synchronize'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:590:in `invoke_with_call_chain'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:583:in `invoke'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2447:in `load_imports'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2390:in `raw_load_rakefile'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2017:in `load_rakefile'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2068:in `standard_exception_handling'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2016:in `load_rakefile'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2000:in `run'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2068:in `standard_exception_handling'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:1998:in `run'
/Users/mda7/.gem/ruby/1.8/gems/rake-0.8.7/bin/rake:31
/usr/local/bin/rake:19:in `load'
/usr/local/bin/rake:19


Any ideas on how to resolve this?

Thank you