Help save net neutrality! Learn more.
Close

error run with eclipse

Help
2009-03-05
2013-01-10
  • Kristiandy AS

    Kristiandy AS - 2009-03-05

    dear mr oleh hapon

    i was try to run plazma 0.1.8
    i follow step by step manual
    and run with org.plazmaforge.richclient.swt.app.SWTApplication class
    and then i got this error...

    09:35:08,968  INFO AppEnvironment:220 - ********** Start Initialize ApplicationEnvironment **********
    09:35:09,140  INFO AbstractApplication:317 -
    09:35:09,140  INFO AbstractApplication:317 - Configuration environment:
    09:35:09,140  INFO AbstractApplication:317 - ------------------------------------------------------------------------------
    09:35:09,140  INFO AbstractApplication:317 - ROOT_DIR = [D:\plazma-source-0.1.8\richclient.swt]
    09:35:09,156  INFO AbstractApplication:317 - CONF_NAME = [conf]
    09:35:09,156  INFO AbstractApplication:317 - CONF_PREFIX = []
    09:35:09,156  INFO AbstractApplication:317 - LOGS_DIR = [D:\plazma-source-0.1.8\richclient.swt\logs]
    09:35:14,765 ERROR AppConfigurator:198 - Application Error
    org.plazmaforge.framework.common.exceptions.ApplicationException: java.lang.ClassNotFoundException: org.plazmaforge.bsolution.base.richclient.SWTRichClientApplicationManager
        at org.plazmaforge.framework.util.ClassUtilities.getClass(ClassUtilities.java:84)
        at org.plazmaforge.framework.util.ClassUtilities.getClassInstance(ClassUtilities.java:117)
        at org.plazmaforge.framework.app.AppConfigurator.loadManager(AppConfigurator.java:195)
        at org.plazmaforge.framework.app.AppConfigurator.loadConfiguration(AppConfigurator.java:154)
        at org.plazmaforge.framework.app.AppConfigurator.loadConfiguration(AppConfigurator.java:96)
        at org.plazmaforge.framework.app.AppConfigurator.loadConfiguration(AppConfigurator.java:72)
        at org.plazmaforge.framework.app.AbstractApplication.loadConfiguration(AbstractApplication.java:93)
        at org.plazmaforge.framework.app.AbstractApplication.load(AbstractApplication.java:63)
        at org.plazmaforge.richclient.swt.app.SWTApplication.load(SWTApplication.java:998)
        at org.plazmaforge.framework.app.AbstractApplication.startup(AbstractApplication.java:252)
        at org.plazmaforge.richclient.swt.app.SWTApplication.main(SWTApplication.java:166)
    Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.plazmaforge.bsolution.base.richclient.SWTRichClientApplicationManager
        at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
        at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
        at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(Unknown Source)
        at java.lang.Class.forName0(Native Method)
        at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
        at org.plazmaforge.framework.util.ClassUtilities.forName(ClassUtilities.java:63)
        at org.plazmaforge.framework.util.ClassUtilities.getClass(ClassUtilities.java:81)
        ... 10 more

    how to fix this error?

    thanks in advance
    best regards

    andy

     
    • Oleh Hapon

      Oleh Hapon - 2009-03-12

      Hi.

      Please see documentation:

      http://plazma.sourceforge.net/en/docs/dev-guide/index.html

      Development -> Eclipse IDE -> Run application

      You have to set:
      --------------------

      Project: bs.standart.richclient.swt

      Main class: org.plazmaforge.richclient.swt.app.SWTApplication

      Oleh Hapon.

       
    • Kristiandy AS

      Kristiandy AS - 2009-03-12

      hi mr oleh hapon

      thanks for your reply...
      its work

      thanks in advance
      regards

      andy

       

Log in to post a comment.