#536 Rotated actuator model fix

Unstable
closed-accepted
Stage (103)
5
2010-01-19
2010-01-07
RAZOR
No

Actuators with a non-zero pose angle do not work correctly. I had one with an angle of 180 degrees, which resulted in it accelerating off in the wrong direction, ignoring the stops. They worked in the past, but it looks like the code to rotate the axis of movement by the initial angle when calculating the position got removed at some point.

The attached patch adds the removed code back in, along with a comment which attempts to explain why it is necessary.

Discussion

  • RAZOR

    RAZOR - 2010-01-07

    Fix for actuator models with non-zero pose angle

     
  • RAZOR

    RAZOR - 2010-01-07

    Corrected fix for rotated actuator models

     
  • RAZOR

    RAZOR - 2010-01-07

    Sorry, the first patch was incorrect. The axis should be rotated, as stated in the comment, not the pose difference. I have attached another patch which has this corrected.

     
  • Richard Vaughan

    Richard Vaughan - 2010-01-19

    The changes have been made in SVN trunk.
    Thank you for your contribution.

     
  • Richard Vaughan

    Richard Vaughan - 2010-01-19
    • status: open --> closed-accepted
     
  • Richard Vaughan

    Richard Vaughan - 2010-01-19

    applied in rev 8521

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks