Content-Type: multipart/alternative; boundary="------------090609050706070508010805" --------------090609050706070508010805 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-MIME-Autoconverted: from 8bit to quoted-printable by smtp1.infomaniak.ch id o998xhA4019442 I remember I already had this problem when I uploaded a video using the=20 Ogg Muxer container on Youtube, which is the default container when=20 exporting a video from PiTiVi. If your friend did export the video without modifying anything, then=20 when exporting your friend can click the Modify button and choose this=20 configuration : _Video output : VGA (for 480p on Youtube it works fine). _Container : MP4 Muxer _Audio format : [lamemp3enc] _Video format : [xvidenc] I attached a screenshot showing what he should get. Le 09/10/2010 04:04, Litax a =E9crit : > I need help. > > A friend of mine edited some videos, but now when he uploaded them to=20 > youtube he only gets a green screen with the correct audio. > > The video seems to play fine in his computer, but it will also not=20 > play properly if transfered to other computers. > > This is an important video. > > Help please. > > http://www.youtube.com/watch?v=3DpXynJlNPkDs > > http://www.youtube.com/watch?v=3DQCJNUCwEIso > > http://www.youtube.com/watch?v=3DOoMIEO8EdwU > > > Those are the links. > > > > -----------------------------------------------------------------------= ------- > Beautiful is writing same markup. Internet Explorer 9 supports > standards for HTML5, CSS3, SVG 1.1, ECMAScript5, and DOM L2& L3. > Spend less time writing and rewriting code and more time creating grea= t > experiences on the web. Be a part of the beta today. > http://p.sf.net/sfu/beautyoftheweb > > > _______________________________________________ > Pitivi-pitivi mailing list > Pitivi-pitivi@lists.sourceforge.net > https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/pitivi-pitivi > =20 --------------090609050706070508010805 Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 7bit I remember I already had this problem when I uploaded a video using the Ogg Muxer container on Youtube, which is the default container when exporting a video from PiTiVi.
If your friend did export the video without modifying anything, then when exporting your friend can click the Modify button and choose this configuration :
_Video output : VGA (for 480p on Youtube it works fine).
_Container : MP4 Muxer
_Audio format :  [lamemp3enc]
_Video format : [xvidenc]

I attached a screenshot showing what he should get.

Le 09/10/2010 04:04, Litax a écrit :
I need help.

A friend of mine edited some videos, but now when he uploaded them to youtube he only gets a green screen with the correct audio. 

The video seems to play fine in his computer, but it will also not play properly if transfered to other computers. 

This is an important video.

Help please. 

http://www.youtube.com/watch?v=pXynJlNPkDs

http://www.youtube.com/watch?v=QCJNUCwEIso

http://www.youtube.com/watch?v=OoMIEO8EdwU


Those are the links. 


------------------------------------------------------------------------------ Beautiful is writing same markup. Internet Explorer 9 supports standards for HTML5, CSS3, SVG 1.1, ECMAScript5, and DOM L2 & L3. Spend less time writing and rewriting code and more time creating great experiences on the web. Be a part of the beta today. http://p.sf.net/sfu/beautyoftheweb
_______________________________________________ Pitivi-pitivi mailing list Pitivi-pitivi@lists.sourceforge.net https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/pitivi-pitivi

--------------090609050706070508010805--