#11 disp=dynamic not working

None
closed
nobody
None
5
2017-07-29
2012-01-30
Anonymous
No

Dynamic mode doesn't work but Static does. I just get a "Loading... please wait" screen.

I am running phpSysInfo 3.0.16 on a Windows 7 machine using LightTPD as web server which is running PHP 5.3.9.

I tried changing the JS compression option as mentioned in a previous bug report but nothing changed.

Discussion

  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous

    Anonymous - 2012-01-31
    • summary: index.php?disp=dynamic not working --> disp=dynamic not working
     
    Last edit: Anonymous 2014-03-25
  • Erkan

    Erkan - 2012-01-31

    Hi,

    Did you have any error message on the javascript console or xml.php page?

    Regards,

     
  • Erkan

    Erkan - 2012-02-01

    Ok, first just check the permission of this file on your filesystem please

    Regards,

     
  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous

    Anonymous - 2012-02-02

    I tried changing all permissions for phpSysInfo to read/write with the windows file system but still doesn't work. If I paste the error links from below into my browser I get the file contents displayed so it doesn't seem to be an issue with permissions or the file missing. Any other ideas?

     
  • Mieczysław Nalewaj

    Clear the temporary cache, change the browser, etc.

     
  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous

    Anonymous - 2012-02-08

    The problem occurs in Chrome and IE so doubt it's a browser problem. I can load other websites using phpSysInfo just fine. It seems to be more a configuration problem with the webserver.

     
    Last edit: Anonymous 2014-08-23
  • Mieczysław Nalewaj

    outdated

     
  • Mieczysław Nalewaj

    • status: open --> closed
    • Group: -->