#409 SMART Plugin failing with Self-test entry

closed-fixed
nobody
None
5
2012-03-26
2011-09-06
No

I'm using FreeBSD 8.2 amd64, and phpsysinfo 3.0.13.

I noticed that recently the smart plugin is failing to load, xml.php is not showing any smart info and xml.php?plugin=SMART is coming up as page cannot be displayed.

I then narrowed it down to one device, in my case ada0. When I took it out of the list of devices to run in command mode, it worked fine. I then used it in data mode to see if I could find out what it is having problems with and it seems to be this:
# 2 Conveyance offline Interrupted (host reset) 70% 6261 -

Discussion

  • Jonathan Swan

    Jonathan Swan - 2011-09-06

    Example file that can be used to replicate

     
  • Mieczysław Nalewaj

    Turn-on debugging (define('PSI_DEBUG', true); in config.php) and try again.

     
  • Jonathan Swan

    Jonathan Swan - 2011-09-06

    Sorry, forgot to mention, I get this :
    Error loading XML document for Plugin SMART
    Whether debug is on or not but turning it on doesn't give anything else in xml.php or xml.php?plugin=SMART

     
  • Mieczysław Nalewaj

    Check web server logs /var/log/httpd-error.log or similar.

     
  • Jonathan Swan

    Jonathan Swan - 2011-09-06

    This shows up in the apache error logs:
    [Wed Sep 07 08:50:57 2011] [notice] child pid 87150 exit signal Illegal instruction (4)

     
  • Mieczysław Nalewaj

    I think that this Apache web server or PHP bug. It is proposed to look for updates.

     
  • Mieczysław Nalewaj

    Bypassed the problem in revision 553

     
  • Mieczysław Nalewaj

    • status: open --> closed-fixed
     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks