error while compiling the new /gui/Plugin.c

2009-03-16
2013-04-22
  • Nobody/Anonymous

    When I try compiling this new plugin (fort the change bin disk support)
    I got these errors :

    Plugin.c:27:20: erreur: Config.h : Aucun fichier ou dossier de ce type
    Plugin.c: In function ‘gpuShowPic’:
    Plugin.c:56: attention : assignment makes pointer from integer without a cast
    Plugin.c: In function ‘KeyStateSave’:
    Plugin.c:86: attention : assignment makes pointer from integer without a cast
    Plugin.c: In function ‘KeyStateLoad’:
    Plugin.c:96: attention : assignment makes pointer from integer without a cast
    Plugin.c: In function ‘PADhandleKey’:
    Plugin.c:188: attention : assignment makes pointer from integer without a cast
    Plugin.c:206: attention : assignment makes pointer from integer without a cast
    Plugin.c: In function ‘OpenPlugins’:
    Plugin.c:437: erreur: ‘pcsx_gui_prefs’ undeclared (first use in this function)
    Plugin.c:437: erreur: (Each undeclared identifier is reported only once
    Plugin.c:437: erreur: for each function it appears in.)
    make[1]: *** [Plugin.o] Erreur 1
    make[1]: quittant le répertoire « /home/quentin/compilation/pcsx-df-1.9/gui »
    make: *** [all-recursive] Erreur 1

    I am a newby in compilation, so these errors may be fix very easy ...
    Thank you for your help and my congratulations for your very good work on this emulator.

     
    • Andrew Burton

      Andrew Burton - 2009-03-17

      Have you downloaded the latest version from CVS?

      What configure flags are you using?

       
    • Nobody/Anonymous

      First I forgot to tell you that I'm using Fedora 10
      Apologizes

      Yes I downloaded the latest pcsx-df-1.9/gui/plugin.c from the CVS
      I used the ./configure --prefix=/usr/local flag

      But if I post this report, it's more for helping you (am I really helping you or someone in posting this ? I don't know, it's my first report in a free project ...) than for helping me (because I already fix the problem by reboot on windows for 5 min)

       
    • Andrew Burton

      Andrew Burton - 2009-03-30

      Hm, you shouldn't need to reboot to fix this. I suspect if you downloaded just the .c file using your browser, rather than using cvs on the command line to update your source directory, that might have caused the issue.

      But thanks for reporting the problem!

       

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks